Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Kowalbot.V1.0.0.6

lonek89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP - jest skan więc czego chcesz?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

yyyy... jest skan?Prawda ale spakowane - .rar wiec chodz by byl key bo nie wiem czy jest to i tak by niei wykazalo :>

Nie polecam sciagac :] 1 post i chce kowal bota dac ^^

Opublikowano

Sciągnałem avast nic nie wykrywał. Polecam

Bycie anonimowym nie zwalnia Cię od myślenia...

W życiu najważniejszym celem jest bycie sobą ! Przestrzegaj tej zasady a zajdziesz dalej niż myślisz...

Opublikowano

Skan jest czysty

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=35cbaf9962009777350007d1deff904267084c462664fda8cf2729212465c958-1282210949

Zawartość

zawarto.png

Opublikowano

NIE .!! To jest Key I Trojan Mi avast New Wykrył

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

To jest 100% fake.

Ulepszanie u kowala to jest losowość,albo spali ci całe eq albo ulepszy ci na +9 mówie to jest losowość ulepszania.

Dziękuje dobranoc.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

U mnie trojan wykrył avast 5

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

U mnie trojan wykrył avast 5

Hehe trojan Ci wykrył avasta 5 ? uuu to musisz odinstalować avasta 5 bo to virus ^^

//Nieregulaminowa sygnaturka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...