Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Kutajcu?

elowam2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego zamknales tamten temat wczesniejszy o takiej jednejszmacie

jak cie nie interesuje co o tobie inni uzytkonicy mysla to odblokuj niech sie wypowiedza tak mniemam ze 80% uzytkownikow dzialu combat arms nbapisalo by ze jestes skonczona szmata (noi moze nie tak doslownie by napisalei) bo bali by sie bana ale robili by nowe konta zeby to napisac...

nie zamykaj tego tematu niech sie wypowiedza goscie i wtedy bedziesz wiedzial jaki jestes szanowany na tym forum i nie rob multikont bo i tak twoja repa spada i spada ...niedorozwiniete intelektualnie dziecko...zal mi cie niedorozwoju...i tak juz bedzie dopoki nie zmienisz swojego zachowania albo nie odejdziesz z forum szmato przejedyna na tym swiecie...

Opublikowano

chcesz wiedzieć dla czego je zamykam ? dla tego że taka moja praca w tym dziale, temat nie ma nic wspólnego z Combat Arms, więc jest to zwykły spam, Ci którzy by chcieli mi coś powiedzieć, zrobili by już to dawno, istnieje takie coś jak Pw, oraz kontakt na gg który sam często podaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...