Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Moge Sie Polaczyc Z Serverem

Requin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem od kilku miesiecy... kiedys wlaczalem mw2 wybieralem Tryb i jazda. .. od jakiegos czasu chce sobie zagrac .. wybieram tryb.. szuka mi Graczy szuka szuka i szuka a znalesc nie moze ... na kazdym trybie tak mam ... Przeisntlawoanie nic nie daje ... format kompa nic nie dal ... prosze o szybka i profesjonalna pomoc ..

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

a co to ?

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

jak mam sprawdzic ? co jakis czas jak dlugo poczekam ( z 6-10 minut) to mi odpali server ( tzn znajdzie ludzi kolejne 5 to dobieranie innych )

Opublikowano

Steam --- > ustawienia ---> status vac

Jak mowisz ze po pewnym czasie znajduje to raczej nie ban, pewnie net ci nie wyrabia.

Opublikowano

Ja mam coś podobnego wg. mnie ta gra tak ma. Dodam, że neta mam 120mb/s na kablu od UPS więc pingowanie jest niskie, a tak czy inaczej nic nie znajduje. -.- -.- Dopiero po kilku minutach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...