Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysyłan Zaproszenia Na Lockerz

wojTTas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chetni po zapro pisac mi na pw adresy email. wysyłam zaproszenia tylko na hotmail.com, poniewaz tam najszybciej przychodza. to nie zaden skrypt, sam wysyłam wszystko recznie.

Dla ludzi, ktorzy nie wiedza co to lockerz. - Lockerz to strona na ktorej zarabiamy PTZ ogladajac filmiki zamieszczone na stronie, odpowiadajac na pytania, zapraszajac znajomych, logujac sie codziennie na ową strone.

Po uzbieraniu wiekszej ilosci ptz mozemy je wymienic na konsole, netbooki, telewizory, kamery, aparaty, odtwarzacze i wiele innych. Trzeba podac prawdziwe dane przy rejestracji, inaczej przesyłka nie przyjdzie.

Opublikowano

hahha powodzenia mialem kiedyś 800P czy coś mialem sobie ps3 kupic i co się okazalo że w 1 minute wszystkie nagrody już zostają wykupione a jak chcesz to ci napisze jak nabić znajomych szybko

1 robisz nowy email

2 wchodzi na lockerz i wysylasz zapro

3 zmieniasz ip

4 wchodzisz na email na który wyslalem zapro i robisz konto

i tak caly czas radze ci dziennie robić 2 razy ja tak robilem i nie pamiętam ilu tam znajomych trzeba bylo mieć ale potem za wchodzenie na stonke 4P i za odpowiedz na pytanie 4P razem 8P dziennie to szlo szybko ale szkoda czasu myśleć o tym kiedy dostawa itp :/

Opublikowano

+cło ^^ czyli nie ta za darmo

zalezy czy celnik sie okaze skurwysynem, bo lockerz wysyla jako darowizne

ogolem szkoda czasu na sepienie na te nagrody

• Dodaj nową pozycję...