Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O-O'S Simple Shophack

Retset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie minusujcie, bo mi działa, a to że wy nie potraficie sobie poradzić to wasz problem,

ale żaden shophack nie będzie działał nigdy w 100% - tzn kupisz połowe broni, nie wszystkie.

combatarms07u.jpg

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

@2xup

shophack czyli hack dzięki któremu możesz kupowac bronie dla dużo wyższych rang, ale z tego co widac niezbyt działa

@edit & up

to że tobie działa nie znaczy,że wsyzscy inni to debile. Pozatym nie chciało ci się nawet dac swojego ssa więc niewiadomo czy wogle działa

deidara2.png

Opublikowano

to że tobie działa nie znaczy,że wsyzscy inni to debile. Pozatym nie chciało ci się nawet dac swojego ssa więc niewiadomo czy wogle działa

napisałem gdzieś debile?, dałem screen...

Opublikowano

OMG o.O Nie chce spamować i nie będę powtarzać postów, dokładnie 4 posty nad tobą jest mój screen...

link >>>>>>>>>>>>>>>>>http://img576.imageshack.us/img576/6131/combatarms07u.jpg<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

PS

Nie scener tylko screen (SS - Screen Shot)

PS2

Ja Udostępniam i sprawdzam czy działa, działa nie ważne jak więc nie miejcie proszę do mnie pretensji, sory, że nie działa tak jak chcieliście.

@Edit

Specjalnie od o-o

Lista broni które na 70% możesz kupić (tak napisał)

Automatic Rifles:
M4A1 CQBR    
M416 CAMO    
M14 CAMO
L85A1 CAMO
SG550 CAMO
G36KE    
FAMAS SE    
AK74-U Gold Plated
AUG A1 Black    

Sub Machine Gun:
MP5 RAS
PP-19 CAMO    
Skorpian Black
P90 SE    
MP7 Steel

Pistols:
Anaconda Black 8-inch
Desert Eagle Black
G23 Carbon Black
USP Tactical    
K5 CAMO
M92FS Silver    
M1911 Silver    

Sniper Rifles:
Dragonouv SVDs    
SR25 Sandfire    
PSG-1 CAMO
L96A1 Ghillie    
M107CQ Air Force    

Machine Guns:
M60E4    
K3 SPW    
RPKs MOD    
MK.48 CAMO

Shotguns: (inconclusive on best)
Double Barrel Silver    
M590 CQB
SPAS-12 Stock    
Saiga 20K CAMO

Opublikowano

to ze idze buy nacisnac nie znaczy ze dziala

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

@2xup

hehe dałeś swojego screena i ramke nad buy i co to ma udowodnic? o.O

ranga jest cały czas ale i tak nie działa

@down

nie chce spamowac więc zedytuje

bany nie dostajesz za "hacki" tylko za "wstrzykiwanie" ich

deidara2.png

Opublikowano

Ja nie używam shop hacka bo nie chce bana złapać, jak komuś się uda kupić jakąś broń z listy którą podałem wcześniej, to niech napisze i wstawi screen.

Screen wstawiłem tylko po to, żeby pokazać że działa, i przynajmniej można kliknąć buy xD, bo nie zawsze było moża.

Opublikowano

A ja musiałem się zarejestrować żeby przyznać Ret'setowi racje...

Niby nie ma żadnych efektów ale jak czytałem forum mpgh gdzie hack również się znajduje, to widze, że też są problemy, ale kilku osobom działa.

Poza tym, napisał, że sprawdza czy działa, i publikuje, więc cieszcie się, że wogóle wam udostępnia hacki.

Niestety ja nie pomoge w udowodnieniu, bo też nie używam shop hacka.

Opublikowano

a ja mam pytanie do tych którzy chcą screena z dowodem ...

jak ma go wam udowodnić? zrobi SS z bronią o powiecie potem że wylosował albo coś ...

Retset, widzisz... takie jest to forum, Ty coś robisz dla nich a oni i tak tego nie doceniają ...

Opublikowano

A ja musiałem się zarejestrować żeby przyznać Ret'setowi racje...

Niby nie ma żadnych efektów ale jak czytałem forum mpgh gdzie hack również się znajduje, to widze, że też są problemy, ale kilku osobom działa.

Poza tym, napisał, że sprawdza czy działa, i publikuje, więc cieszcie się, że wogóle wam udostępnia hacki.

Niestety ja nie pomoge w udowodnieniu, bo też nie używam shop hacka.

nie chce nikogo obrażac itp. ale lepiej byś zrobił nie rejestrując się.

1. Hack jest na mpgh dlatego, że wsadził go tam autor :huh:

2. To że wsadza na MPC ok. ale napisanie niczego nie dowodzi, a gdyby nie on ktoś inny bo go tu wsadził minutę później

@lenart

a mi właśnie by wystarczył screen z bronią, pozatym przepraszam za któregoś tam posta gdzie napisałem, że ramka wokół buy niczego nie dowodzi, bo dopiero teraz skojarzyłem że normalnie nie da się wcisnąc buy :)

deidara2.png

Opublikowano

@up

pewnie dlatego , że go nie masz :P , musisz go ściągnąc i wrzucic do X:/windows/system32

deidara2.png

Opublikowano

jak odpalam pisze ze brakuje pliku m....100.dll , pisze injected succesed wchodze do gry i nic dalej ten sam lvl tzn nie mam tego naj jak chce kupic bron na wysoki = nie moge , wiec oco chodzi ??? , co do tego brakującego pliku = nie wiem z kad pobrac , prosze o odpowiedz

Opublikowano

z google. potem wklejasz go do x:\Windows\System32

Opublikowano

coś nie gra ok ściągłem plik (sam do tego doszedłem xD) jak chce kupić guna wyskakuje error 303 przed chwilom spróbowałem ponownie i błąd 55 hack do dupy daje - nie działa

Opublikowano

To tak, pobrałem, włączyłem. Gdy próbuje kupić coś z większego 'lvla' to mam locked i nie moge kupić, a z mniejszego lvla i tak musze płacić, więc mi zbytnio nie działa. A gdy próbuje za te nx, to jest opcja buy (każdy ma?) a jak próbuje kupić to cośtam, żebym doładował. Mi niestety nie działa;<

; d!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...