Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat jak zrobic nukera :( full int to na 100% ale nie wiem cold/light/bitch lub cold/light/fire chyba ze forcem moglby mi ktos doradzic? podac zelty wady.. jestem dopiero w trakcie farmienia.

Opublikowano

Bitcheon to podbitki , lecz mniejsze DMG, Fire to większe DMG, ale brak podbitek i tego 15 sec buffa chyba na phy obrażenia, który może uratować Cię.

Opublikowano

no tak mialem juz nukera z bitch ale tylko 42lvl... nie wiem jaki jest pozniej a ten build cold/light/bitch najwiecej sp chyba bierze?

@down a do tego 72lvl duzo sp potrzebowales?

Opublikowano

Potwierdzam, na pvm wymiata

Na rusro mam takowego 46lv z farmą -5;). Nie dosyć ze nie dedzi, to max wyciagam 9-10% na h;) Wiec jest good:).

Na pvp nie miałem okazji sprawdzić, poniewaz mam jeszcze "low" level. Myslę ze na 52 go przetestuje

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Cold/fire/light powiadasz... Nie miałem okazji grać takim biulidem.. ale to na pewno ciekawy biuld. Oczywiscie na pvp moze troche odstawac, bo nie ma podcinek i dobitek, ale jest snow shield, do tego nuki z fire i lighta, mocne nuki:). Jakbym miał możliwość, tez bym taki biuld przetestował

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Myslalem nad tym ale to wtedy jakie mam nuki i z czego robic? bo wszystkich mi sie nie oplaca :P nie mam ochoty az tyle farmic :D

Opublikowano

Ja takim grałem na sjsro 90 miałem FF.Hm co tu gadać dodawałem nuki z fire no i lighting bo tam mastery 70 było.Więc jeżeli grasz na isro bądź inny globc to same fire wystarczy.

Opublikowano

gram na csro a co z sopelkami? podobaja mi sie i chcialbym je miec a jesli zrobie light/cold/fire to nie bedzie mi sie to oplacalo... :( a z lighta nie zrezygnuje.. ehh no dobra chyba jednak zostane przy moim starym buildzie bitch/cold/light :) dziekuje wszystkim za odpowiedzi. ( mozna zamknac)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...