Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem Okradziony ;/

carlito90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kurde nie wiem jakim sposobem ale moje konto zostało okradzione... Baronka +9, stal +6, extasa +7, wodny +9, tarcza +9, naszyjnik 1,5k pż takie same buty, 30kk ;/ Nie wchodziłem na żadne strony z keyloggerami itp. W jaki sposób oni to zrobili? Jestem żądny zemsty... W jaki sposób moge okraść innych?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm nie wiem grales na multihackach nieznanych? uzywales jakis nie potrzebnych plikow nie koniecznie do metina?

Bass-Party

Opublikowano

Siema, kurde nie wiem jakim sposobem ale moje konto zostało okradzione... Baronka +9, stal +6, extasa +7, wodny +9, tarcza +9, naszyjnik 1,5k pż takie same buty, 30kk ;/ Nie wchodziłem na żadne strony z keyloggerami itp. W jaki sposób oni to zrobili? Jestem żądny zemsty... W jaki sposób moge okraść innych?

wiesz co nie sądzę że cię okradli bo ciągle pytasz się jak innych możesz okraść daj jakiś dowód że miałeś takową psotac

Opublikowano

Moja rada :

Nie okradaj nikogo keyloggerem ;D bo możesz isc na 3 latka do pierdla ;D

MMOGame jak już kolega wyżej wspomniał ;D

pozdro

@ EDIT

Współczuje co do postaci bo eq dobre l;F

4194.png

dlugopisy.jpg

Opublikowano

Popieram Buzuna.....Nie wyglądasz mi (autorze tematu) na kogoś "żądnego zemsty", bo tylko się pytasz jak możesz kogoś okraść....Pewnie nie miałeś nawet takiej postaci......I szukasz sposobu kradziezy, a nie chcąc wyjść na noobka, mówisz że cie okradli. Jak jesteś "żądny zemsty" to zrób tak jak Taxik, a nie sam kradnij

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...