Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Trial - Brak Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem poprawnie WoWa w wersji trial, uruchomiłem i zalogowałem się po czym aktualizowało się do najnowszej wersji. Zaktualizowało się i włączam od nowa, wyświetla się czarny ekran i w menadżerze zadań pisze brak odpowiedzi.

Opublikowano

wersja 3.3.3 działa poprawnie i mogę się zalogować, ale gdy zaktualizuje się do wersji 3.3.5 w ogóle nie chce się włączyć i wyświetla się tylko czarny ekran.

Opublikowano

Spróbuj może zainstalować zwykłego WoWa, triala też odpalisz z normalnego clienta. Czarny ekran może być spowodowany pobieraniem map, ile czekałeś?

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

niezbyt długo, ale mapy chyba powinny być pobierane po zalogowaniu, szukałem trochę o tym na necie i dowiedziałem się, że przy tworzeniu postaci pobierane są mapy i gdy się nowe tereny odkrywa to się pobiera. Z resztą w menadzęrze zadań jest napisane BRAK ODPOWIEDZI wieć raczej mapy się teraz nie pobierają.

Zwykłego wowa do najnowszej wersji nie będę updatował bo gram aktualnie na serwerze 3.2.2, a nie chce mi się później z powrotem cofać patcha i od nowa patchować.

@edit:

Oki, dzięki. Faktycznie poczekałem chwilkę dłużej i się włączyło :DD, plusik dla was.