Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wykopanie Z Trwającej Gry

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tym razem ja mam problem, i nie mam pojęcia jak go zlikwidować, chodzi o to że gram sobie np. 10 minut, runda się nie skończyła i wywala mnie do game room, żaden z przycisków nie jest aktywny, nie mogę go użyć, tak samo nie mogę wyłączyć CA, nie mogę po prostu zrobić nic. CA wyłączam w procesach, bo nie ma innego wyjścia. nie odpalam CA z hackiem, gdyż gram legit

co robiłem :

1. pobrałem nową instalkę

2. zmieniałem partycję

3. nowe stery do wszystkiego.

czego nie robiłem :

1. format

2. reinstal Windowsa

3. czyszczenie rejestru

System i parametry :

Windows XP x86

proc : AMD Phenom II x4 955 (wszystkie 4 rdzenie są włączone) 3.21 GHz

Ram 2x2gb

grafa GeForce GTX 460

jeśli nic to komu nie mówi to powiem że w BF2 albo GTA 4 gram na full detalach

odpada zmiana systemu na Viste/ Win 7, dlaczego ? bo nie trawię tych systemów, ich ograniczeń, oraz skomplikowanego dostępu do jakiejkolwiek konfiguracji.

jeśli ktoś ma pomysł co z tym zrobić, to proszę o pomoc, a kiedyś na pewno się odwdzięczę ;)

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście reinstalowałeś CA, a problem pozostał, to rzeczywiście dziwna sytuacja. Tak czy inaczej ślady z rejestrze pozostaną nawet po deinstalacji danego programu, jednak wątpię żeby to miało wpływ na wyłączanie się gry w określonym momencie i "blokowało" ją. No właśnie i tu moje pytanie, czy zdarza się to regularnie i czy zdarzało się już wcześniej? Jeśli nie to może przypomnisz sobie po jakim działaniu na systemie/jego modyfikacji w taki czy inny sposób, zaczęło się dziać?

@Edit

Ta gra będzie mnie zawsze zaskakiwać o.O

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

przed 3 dniami było ok, 2 dni temu odpalam i po chwili CA się samo wyłączyło, wczoraj to olałem, dzisiaj dowiedział się że mam bana to sprawdziłem, ban był, jakoś zachciało mi się grać, więc pobrałem nowa instalkę zainstalowałem na inną partycję, zainstalowałem nowe stery i "jakiś" efekt jest ... bo CA się chociaż nie wyłącza ...

i uwierz mi że mnie też już zaskakuje coraz bardziej ...

Opublikowano

Witam... ja posiadałem ten sam problem... ale dzisiaj już wszystko jest ok nic nie zmieniałem :) porostu samo jakoś minęło.. albo jeszcze powróci.. :/

Opublikowano

no fakt, dzisiaj jest już ok... nie wiem o co mogło chodzić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...