Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1Hit Killer

filip767

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Sciagnalem 1hit killera od Lubie i co jakis czas metin lapie zawieche. Zacina sie obraz i musze z procesow wylaczac. Jest na to jakis sposob?

Z gory dizekuje za odp

filip.png
Opublikowano

Witam

Sciagnalem 1hit killera od Lubie i co jakis czas metin lapie zawieche. Zacina sie obraz i musze z procesow wylaczac. Jest na to jakis sposob?

Z gory dizekuje za odp

ja tez to mam i nie wiem co z tym zrobic ;/

Opublikowano

to jest dlatego ze jest to na wszystkie postacie i dlatego tak wywala nie wiem dlaczego jak na all to wywala ja sobie zrobilem na sama sure i nie wywala .nic git jest ale jak zrobilem na 3 postacie to zaczelo juz sie zwieszac wiec ja nie wiem co z tym jest .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To jest na takiej zasadzie, Ty masz to w Cliencie że Niby wszyscy tak biją, gdy jesteś Sam albo z osobami którzy nie leją po spocie, to jest wpożo, bo przecież nawet jak ktoś bije grupke to widać że znikają i je cofa, Ty masz tak że deadają, ale nie Gracz, jeżeli Client widzi że ktoś wali po spocie i nie ma takiego samego efektu 1 Hit Killera jak twój, to się wyłącza bo stwierdza zmiane w plikach, jedyne co można zrobić to obijać Przed ostatnią komnatę w V1 obok królowej itd. ogólnie duże spoty

Opublikowano

to jest dlatego ze jest to na wszystkie postacie i dlatego tak wywala nie wiem dlaczego jak na all to wywala ja sobie zrobilem na sama sure i nie wywala .nic git jest ale jak zrobilem na 3 postacie to zaczelo juz sie zwieszac wiec ja nie wiem co z tym jest .

Mozesz mi podac link do killera tylko na surke?? Z gory dzieki

filip.png
Opublikowano

up poszukaj gdzie bo ja mam neta 1/mb wiec musial bym to dlugo wrzucac a dzisiaj nie mam czasu .SOrry

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To jest na takiej zasadzie, Ty masz to w Cliencie że Niby wszyscy tak biją, gdy jesteś Sam albo z osobami którzy nie leją po spocie, to jest wpożo, bo przecież nawet jak ktoś bije grupke to widać że znikają i je cofa, Ty masz tak że deadają, ale nie Gracz, jeżeli Client widzi że ktoś wali po spocie i nie ma takiego samego efektu 1 Hit Killera jak twój, to się wyłącza bo stwierdza zmiane w plikach, jedyne co można zrobić to obijać Przed ostatnią komnatę w V1 obok królowej itd. ogólnie duże spoty

pobierajcie 1 hit killera od magika u niego nie wywala a jak nie to czysty 1 hit killer od galu

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

pobierajcie 1 hit killera od magika u niego nie wywala a jak nie to czysty 1 hit killer od galu

to mozesz mi podrzucic link:D Bo nie wiem jak mam to znalesc nie pokazuje w szukajce od galu czy magika

filip.png
Opublikowano

Mi się zacinało na Laptopie z 1hitkiller a na normalnym kompie nie zacina się

Wydaje mi się ze trzeba mieć dobrego kompa żeby się nie zacinało

350x19.png
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...