Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To Już Nie Jest Normalne Zobacz !

>Przemas<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO JUZ NIE JEST NORMALNE CI BOCIARZE JUŻ PRZESADZAJĄ A GM-i NIC Z TYM NIE ROBIA CO TO MA BYC !!!!

TAK JUZ BYC NIE MOZE ONI NISZCZA KRAINE METIN2

POPATRZCIE I NAPISZCIE CO O TYM SADZICIE ???

592a59d5e9c8f_post-247864-0163551001282071279_thumb.png

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

Popraw ten wielki BŁĄD morze a może to róznica znacząca :)

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

hah o kurwa ;o

ciekawe czy jak wprowadza ostatnia faze hackshielda czy to cos pomoze.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Buahahhah nie no widac jak GF ogarnia ;D 5/5 za fotke choc sam widywalem lepsze widoki ;ddd

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

GM pochwalcie sie co dostajecie od chinioli za to ze dajecie im kontrolowac pl metin , chiny sa daleko przed nami w elektronice , i te pierdolnieci ludzie z gf to smiecie jebane ! zdziercy pieniedzy , co jest zrobicie za SM m1 moze zrobcie po chuj pisaliscie o bugu na magazynie tylko osoby z mpc o tym wiedzialy a tak dowiedzial sie kazdy gracz i banuja za to kurwy :] Jebać SGM i GF

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Na eteorze to nie ma tak duzo botow.

Ale naprawde mnie to wkurwia gdy expie sobie i nagle podbiega do mojego spota grupka botów i mi moby cisną -.-

Niech gm cos z tym zrobią !!!

Ja dostalem bana za bluzganie po 20 minutach, a oni botują z 2 tygodnie i nic kurwa -.-

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Najgorsze jest to że jak idą to jak kupują poty/selaja drop to znikaja za chwile wiec nawet na wh nie da sie ich dogonic ;/ Ostatnio w m2 na arkantesie 5minut truchtaly bociki do NPC

Opublikowano

Buahaha... Dlatego nikt z MPC [większość] nie gra normalnie w tą grę :D... Właśnie lecę do V1 żeby pokraść trochę tym chinolom lota. Oczywiście za fote które mnie tak rozbawiła dostajesz +.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

A jaki zarobek jak ustawi się tam dh ^^, ja w 15 minut wylociłem 5 flag, więc 800k w 15 minut to dobry wynik ^^

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Brawa dla GF :)

Nawet jak ten HS3 im coś pomoże to bociarze i tak mają ostry zapas yangów

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Hehe...Na metin2.us tez widzialem dosyc sporo botow ale to juz jest hardcore ;O

1294227919.png
Opublikowano

rzal bueeee :((

Metin się "zepsuł" boty expią wszędzie, nie ma gdzie poexpić, wbić lvla, ale neosy dalej kupują yangi żeby na 20 lvlu mieć tygrysią+9...

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

GF zajmie się tym dopiero gdy liczba graczy zacznie spadać na łeb , na szyje <_< , a moment ten jest bliski skoro boty zajmują coraz więcej spotów... Gdyby nie było EM2 i ludzie by nie myśleli "zostawię bota na noc to będzie za mnie się męczył z tymi chinolami na spocie" problem chińskich botów już by nie istniał...

Opublikowano

Ludzie, czy wy tak ufacie temy GFowi?

Oni mają z tego zyski."chinskie" boty pisali byli programisci, których zwolniono z Gf ze wzgledu na"kryzys" GF ma na tym kase,bo po "kryzysie zatrudnili 1/4 zwolnionych ludzi, w których znajdowalo sie 5 osob , ktore pisaly "chinole" Chinole byly za darmo, a teraz licencja do sredniej klasy bota kosztuej tyle co konto 80 lvl na allegro?Czemu?GF z kazdej sprzedanej licencji dostaje 3/5 zysku?CZemu "tylko" tyle?1/5 idzie na pracownikow, i druga 1/5 na podatek.Czemu tylko Banuja Easy metin2? Malo razy zglaszlismy Chinoli za boterstwo?Dl osob, które mysla ,że to jakas moja wlasna opinia,kupicie chinskiego bota , zostawcie 20 kont, i daje wam gwarnacje ze na kazdym wbijecie 60 lvl.Chodzi mi o bota za 750 zl(mozna na nim wlaczyc 20 kont na 1 procesie).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...