Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem Newbie ;P

pixel9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc all. jestem nowy wtej grze i mam pytanie ... jak pogram z jakas 1 godzinke ... to mi sie cala grafa psuje w PC i musze ponowcie uruchomic komputer ... itak jest ciagle po jakims czasie grania... czemu ? ;p

Zbieram +

Opublikowano

Sterowniki w takiej sprawie to pewne, że trzeba je zaaktualizować.

Drugą sprawą może być za słaba karta graficzna, najlepiej podaj parametry swojego sprzętu to będzie łatwiej Ci pomóc :).

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Po ok godzinie tak, zasilacz, karta nie dają rady po prostu albo są naruszone, objawia się to w różny sposób np. resetowanie komputera samoczynne, wyłączanie lu też może być zmiana grafiki na pewnie 64bitową, napisz głównie jaki masz zasilacz, ile ma wat, karte grafiki jaka masz i ile ma VRAM.

po za tym:

1. Zmień jakość grafiki, rozdzielczość na mniejsze.

2. jak mowili poprzednicy sterowniki do karty oblukaj, jak masz WIN7 to wchodzisz Panel Sterownia--> Menedżer Urządzeń--> Karty Graficzne--> [Nazwa twojej karty, np. NVIDA GeForce GT 120M]--> Sterownik--> Aktualizuj Sterownik.

3. Zdejmij część obudowy komputera i co jakiś czas obserwuj kartę, zasilacz. Porównaj czy zaszły zmiany przed zmianą grafiki i po. (zmiany tj, dźwięk, ruch)

4. Przeinstaluj Combat Arms, być może masz coś nie tak z plikiem obsługującym grafikę, lecz to najmniej prawdopodobne, ale warto zobaczyć.

Chętnie pomogę w razie problemu z komputerem, laptopem, systemem, grą...

PW

_

Grafik/WebDesigner

Przyjmę zlecenia...

Opublikowano

ja sie na tym nie znam xDD wiem tylko tyle ze wszystkie inne gry dzialaja bez zarzutu na najwiekszych opcjach grafiki ;p i 0 lagow

Zbieram +

Bywalec
Opublikowano

zrób formata kompa bo napewno masz syf na dyskach i to Ci wiesza też tak miałem, ale zasilacz sie poszedł rypać

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

pixel9, jaki masz system ? WIN7/XP/VISTA ? 98 ;P

Chętnie pomogę w razie problemu z komputerem, laptopem, systemem, grą...

PW

_

Grafik/WebDesigner

Przyjmę zlecenia...