Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zacząłem grać w TuMunsa i pograć na hacksach. Wszystko pięknie ale gdy klikam na to małe okienko żeby włączyć Czita lub wciskam PPM i enable cheat nic się nie dzieje.

YOUTUBE: KLIK

Opublikowano (edytowane)

ogarnij sie poczytaj tematy chociaż trochę-.- (sry za wulgarność) nie ma bypassa oficjalnego <_< i nie wiem dlaczego po globalu lata chmara nickow kjhasdhasuidfhsdkfhn tego typu z skillhackiem i to akurat tam gdzie mam questa qrfa... żeby chociaz szanse byly wyrównane ;[

Edytowane przez Hit_Me

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

Czyli co mam zrobić? Bo teraz jest git, tylko w połowie ładowania po wyborze postaci wyłącza się 2moons.

YOUTUBE: KLIK

Opublikowano

czekać jak nie czekać, bo bypass i skill hack wyraźnie się udziela na dekaronie ;[ a my dalej w polu xF

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.

Opublikowano

Nie no.. Nie wiem czemu, ale tym razem na ByPassa się czeka nieziemsko długo.. Czy on się obija? Może nie chce go teraz dawać, ze względu na częste Upy.. Nebular był ostatnio 05.08.2010, więc może zapomniał czy coś..

Proszę o odpowiedź: Czy jest jakaś alternatywa dla Rexignationa? Przynajmniej teraźniejsza :) Piszę tu, bo nie chcę dawać tematu, jeżeli tu już się toczy o rexi :)

PS. Sry za OT :)

Opublikowano

PAJACU KURWA ogarnij sie poczytaj tematy chociaż trochę-.- (sry za wulgarność) nie ma bypassa oficjalnego <_< i nie wiem dlaczego po globalu lata chmara nickow kjhasdhasuidfhsdkfhn tego typu z skillhackiem i to akurat tam gdzie mam questa qrfa... żeby chociaz szanse byly wyrównane ;[

Halo halo, ale trochę kultury jednak chłopie, masz racje mógłby przeczytać ogółem bieżące sprawy ale to nie powód aby taką złością wybuchać, on mimo wszystko zamiast zacząć cie teraz jechać co doprowadziło by do flame war'a odpisał po ludzku. Proponuję więcej pokory gdyż jakby ktoś inny teraz wbił to na pewno miałbyś dodanego warna.

@dejasssek

Obecna sytuacja nie jest zbyt ciekawa gdyż grę przejęła inna firma która postanowiła się zatroszczyć o to aby zablokować, ale nie znaczy że na zawsze bo co jakiś czas się pojawiają nowe release i są blokowane.

@l3andyta

Bypass to nie jest prosta sprawa, wymaga znajomości naprawdę trudnego języka jakim jest Assembler. Bypassy są ale prywatne, są różne powody - albo ktoś trzyma dla siebie tylko żeby nie zablokowali, nie chce swojej pracy za darmo wystawiać bądź po prostu GameHI tym razem się postarało ;).

Osobiście kiedyś sam zajmowałem się robieniem bypassów do tej gry, przecież było podwieszone ponad 15 cheatów i botów, nawet te które były płatne tzw. dział premium na innych forach. Nie zaprzeczę że wtedy było znaczniej bo było ale i tak pracy i główkowania było dużo. Żałuję dziś że nie wykorzystałem kopiowania przedmiotów wtedy do sprzedawania na allegro a do grania ;)

2006-2010

Opublikowano

energy, a mógłbyś mi napisać w jakim języku pisałeś ByPassy? Przepraszam nie doczytałem, że to assambler (Jeden z najtrudniejszych jezykow oprocz Brain Fucka itp.) Na czym one polegają :)? I czy nie zechciałbyś powrócić do tego jakże pomagającego innym 'hobby' :D ?

Opublikowano

ok sorki ale ja nie wybuchłem, tylko chciałem zaznaczyć moje zniesmaczenie xD

ASM faktycznie nie jest łatwym językiem, ale umieć go to jedno, a potrafić go wykorzystać to drugie ;]

Wątpię aby ktoś faktycznie chciał robić bypassy jak pochodzą 4 dni i juz update jest ( jedyny taki to Nebular chociaz chodzą słuchy że już nie bedzie bypassów robił )

Opublikowano

A czy ktoś z was przypadkiem nie ma kontaktu z Nebularem? Bo mnie chyba szlag trafi, gdy nie będzie BYPassa jutro :D

A może on je będzie sprzedawał?

Pzdr.

Opublikowano

a kto to wie... ja go osobiśnie nie znam... może kiedyś poznam jak sie ASM naucze ( to zostanie moim sensei xD ) MOOOOŻŻEE