Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor Sam Się Wyłącza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu monitor zaczął sam się wyłączać pochodzi z 10 minut pogram trochę w coś, albo wejdę na stronę i zaczyna migać wszystko nagle się wiesza i monitor się wyłącza. Z początku wszystko jest OK, ostatnio miałem w chacie spięcie od lodówki i wywaliło wszystkie korki, podejrzewam, że spaliła mi się grafika. Po resecie komputera wszystko jest dobrze do czasu ładowania się. Ma być już zapraszamy i wtedy monitor gaśnie.... i trzeba odczekać 10-20 minut zanim znów zadziała. Podłączałem kompa do telewizora, drugiego monitora i dalej to samo! A w grze jest z początku wszystko ok a potem jakieś paski wyskakują na wszystkie strony i się wiesza i to samo co pisałem... Czy to wina grafiki? Proszę o pomoc ;/ szlak mnie trafia...

Daj mi add.png jak lubisz jego muzykę.

Kliknij Facet kosi trawę na pustyni, WtF?

pac.png

Opublikowano

Być może jest tak jak wspomniałeś... monitor się przegrzewa lub coś się spaliło przy spięciu.

Kup nowy monitor za 400-600zł nówke elegancką lub od kolegi/z allegro uzywany ;)

Pozdrawiam

Bycie anonimowym nie zwalnia Cię od myślenia...

W życiu najważniejszym celem jest bycie sobą ! Przestrzegaj tej zasady a zajdziesz dalej niż myślisz...

Opublikowano

Podłączałem kompa do telewizora, drugiego monitora i dalej to samo!

@Up czytasz?