Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka Gold 3 Dni

x Dragon x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaloguj sie na gamersfirst kliknij reedame code nastepnie jesli bedzie trzeba wybierz gre czyli WarRock i kliknij ESN nastepnie wpisz kod i hasło i dalej juz wiesz co trzbea zrobic

pozdro

Opublikowano

Jak dasz passy moge ci aktywować. Drugim sposobem jest : Logujesz sie na warrock.net bierzesz Reedem code, potem klikasz esn, wpisujesz kod, a potem pass code i klikasz sumbit. Potem aktywujesz i ciesz sie premką ;) .

walkiriaaaaaaaa.gif
Opublikowano

No nie wiem Tu na forum jest taki koleś co pisze w temacie dam gold na 3 dni za rejestracje na lockerz zajestrowalem sie i wpisuje ten kod i halo ale blędne.On robi ciagne nowe tamety Niech ktos wejdzie do niego na temat i napisze mu na gg i sie zajerestruje od na kod na preme 3 dni gold i sprobujecie wpisać ten kod .Mi sie wydaje że oszust odrazu mnie zablokował na gg jak dał mi ten kod . Może nie umiem . Może ktoś mi aktwuje Ale zaufana osoba Bo sie boje ;) .

Przepraszam za Błędy

Opublikowano

Ale ja nie wiem czy ten kod to nawet prawdziwy. Ten koleś zakłada nowe tematy dam preme gold 3dni i daje za rejestracje moze byście go zbanowali on masz chyba 5 kont.Dzięki za pomoc sproboje jeszcze raz wpisać kod jeśli nie bedzie dzialal to ten koles to oszust

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...