Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial Obrazkowy] Eam ---> 70 Lvl 10Th Prestiż

MPKiller545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pewnie słyszeliście dużo o tym jak zrobić 70 lvl z 10 Prestiżem. Poradniki Pisemne, Wideo poradniki, ale nie było jeszcze obrazkowego poradniku!

Zaprezentuje wam mojego autorstwa obrazkowy poradnik do EAM i PSE! Mam nadzieję że poradnik przyda się!

Poradnik 100% działa z programem Eam którego link podany jest poniżej.

Program EAM

Program PSE

Tutek

Scan

Skan Tutka

Skan PSE

Skan Eam

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

A mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi? Nic o tym nie słyszałem...

@Edit

Przepraszam bardzo wszystkich za spam, ale nie zauważyłem, że to nie forum, którego szukałem... Jeszcze raz baardzo przepraszam... Można go usunąć.

Opublikowano

EAM= Easy Account Manager

Program do eksportowanie/importowanie pliku playerstats odpowiedzialny za dane które posiadasz w grze (levele, bronie, atuty). Dzięki temu programowi możesz wysłać (wstrzyknąć) do gry plik playerstats który zastępuję twój (czyli podmieni 1lvl na 70).

PSE = Player Stats Editor

Program do edytowania pliku playerstats. Dzięki niemu możesz edytować plik playerstats. Możesz m.in. zmienić liczbe ofiar, czas gry (w sekundach), ilość wygranych meczów itp.

Opublikowano

Link do tematu z EAM

http://www.mpcforum.pl/topic/96713-tut-70-lvl-w-cod6-to-nie-problem-zajzyj/

Po co tworzysz taki temat jak jest temat ... ?

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Ten tutek który podałeś, jest nagrany, a ja chciałem na dobre chęci zrobić obrazkowy (pisemny to mogą nie zrozumieć a nagrany długo trwa*) I jeszcze w archiwum brakuję playerstats'ów (np. playerstats z 10 prestiżem i 70 lvl'em). Oczywiście nie twierdze że ja byłem pierwszy i to mi należą się pokłony, chciałem (jak w opisie tematu), "rzucić nowe światło na powszechny tutorial".

*Dlaczego podałem  ze długo trwa?

Jak ktoś ma słaby net i jest niecierpliwy, i będzie czekał aż film sie załaduje,  to prędzej rozwali komputer, a taki obrazkowy mało waży, a dużo da się zrozumieć.

Opublikowano

wyskakuje mi, ze mam nieaktualna wersje aem'a ..

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

To na Alter 1.3a nie działa, jak chcesz mieć "full" to ściągnij sobie jakiegoś chacka (nawet ten w moim poście już nie działający wszystko dodawał)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...