Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Candylongju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj chciałem wejść do v2 swoim wojkiem body, jednak po przeniesieniu od razu mnie kicklo do menu logowania i teraz za każdym razem kiedy chce wejść na postać w czasie okna ładowania kicka do menu. Dałoby się jakoś wyratować postać? Oczywiście polecą + za pomoc.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Mam ten sam problem co ty . Pozostaje chyba tylko czekać na restart serwera i się modlić . Jeżeli ktoś zna inny sposób proszę o podanie ( Na surze mam swięty + 7 z kd + 8 i epicka + 6 z kd + 7 . Dam duzego +

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

Up taki głupi nie jestem, wiem że się postać zbugowała -.-. Z tego co widzę nie tylko ja mam ten problem, na wołaj już piszą teksty typu v2 bugged, help! itp. Chcę wiedzieć czy można wyratować postać...

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Up taki głupi nie jestem, wiem że się postać zbugowała -.-. Z tego co widzę nie tylko ja mam ten problem, na wołaj już piszą teksty typu v2 bugged, help! itp. Chcę wiedzieć czy można wyratować postać...

2 Up ja tez wiem ze mi sie postac zbugowala ale czy jest sposob aby ja odbugowac ( mnie bugnelo w RedLesie )

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???