Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Naprawienie Logowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otóż logujemy się na konto ROOT w FreeBSD.

Wpisujemy w wierszu polecenia:

To jest ukryta treść, proszę

Teraz jedziemy na sam koniec (strzałką w dół) klikamy enter - tak abyśmy pisali od nowej linijki.

Teraz dopisz następującą linijkę:

Tam gdzie x zmień na czas w minutach np.:

Każdą przerwę robimy naciskając TAB - nie dotyczy fragmentu z &&

Naciskamy ESC, wybieramy Leave editor, a nastepnie Save Changes.

W wierszu polecenia wpisujemy reboot i to by było na tyle.

Tut napisany pod pliki rain ;)

Co 3 minuty będzie się włączało logowanie ;) Mam nadzieję, że Wam zadziała - w moim przypadku pomogło.

Pozdrawiam

traVisTB.

@Osobom chętnym mogę zrobić to przez TeamViewer 5! Pisać na GG: 9923053

Edytowane przez traVisTB

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Człowieku nie mów mi, że to było... Jeśli tak to podaj link do tematu - a jeśli podasz do tego co myśle to lepiej sprawdź dokładnie wszystko! Bo mi tamte tutki też nie działały ;f

graphic.png

Opublikowano

Zabawni jesteście... Porównajcie polecenia oraz to, że tutaj nie ma żadnych zj***nych skryptów! Tylko polecenie, które jest wywoływane co kilka minut... Zapraszam do przetestowania!

@UP Jak już pisałem, żaden z wymienionych przez Ciebie tutków nie działa!!! Ten działa! Serwer stoi od tygodnia i jeszcze ani razu nie musiałem właczać logowania, a gra po 100 osób :huh:

@ Niech ludzie sprawdzają - będzie działać to się podepnie, jeśli nie będzie działać to moderator usunie temat i koniec. Nie sprawdziliście więc wasze posty to jedynie spam!

graphic.png

Opublikowano

Kurwa mac Suicide ogarnij się! Będzie im działać to będzie, nie będzie to temat do kosza i już. Koło chuja mi lata to, że sobie edytowałes auth... Niech moderator wyczyści temat ze spamu i poczeka, aż odezwą się userzy, którzy sprawdzą tut.

@ Tak się składa, że to obchodzi tych, którzy nie potrafią sobie z tym poradzić!

graphic.png

Opublikowano

ehh Sui jak dla mnie jestes dziwny ^^ (juz nie mowie brzydkich slow) czlowiek zrobil a Ty tylko siebie doceniasz (ahh jaki ja genialny itd)....traVisTB wyprubuje go na priwie a jak narazie + :) a tak pozatym trzymaj serwera jak najdluzej bo super jest :D (bylem kiedys graczem a teraz gram se w darkorbit ^^)

down:

xD myslalem ze modem jestes (nie widzialem rangi) :D ahh a chcialem modka zjechac sorka xDD

tak mi sie kiedys zdawalo ze byles modem... (ale moze tak bylo)

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

a czy ja tutaj jestem modem? lol ;d tez mam wyjebane na ten smieszny regulamin, a w mojej sprawie, taki juz jestem i tego nie zmienie, jedni chwala drudzy pala zywcem.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...