Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard

Grozisz_Mi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo iz chcialby zkupic premium metoda pysafecard chcialbym sie dowiedziec gdzie moge

kupic w Jatrzebiu Zdroju ta karte a dokladnie czy w Media Expert ja maja i czy w Carefour 5 min (tak pisze na stronie glownej) sie kupuje na spozywczym czy gdzies obok bo to jest tak ze nie chce chodzic i sie wluczyc

Druga prosba wymienilbym kilka plusow za promocoda na combat knife oferuje 5-15 plusow w zamian za promocoda na noz

dziekuje

(niepisac ze jestem leniwy i niechce mi sie chodzic tylko jest problem ja jezdze na wuzku)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm to jak ktoś da takie coś to musisz wyłapać.. to tylko dobre serce kogos..

a co do kart paysafe card... najlpiej pójść do sklepu w twoim wypaku niech pójdzie ktoś abyś nie musiał się fatygować.. bo w media expert powinno być na 99 %.. lecz czasami ludzie którzy obsługują takie terminale sa głąbami tak było i u mnie w sklepie sprzedawca kłócił się ze mną ze nie ma czegoś takiego w spzredaży sam własnoręcznie musiałm mu pokazać że ma..

Więc najlepiej iść.. ale powinno być

zmieniam nazwę tematu bo taka trochę nie adekwatna jest ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Budowniczy
Opublikowano

Te promocody są zadarmo nikt ci nie da na combat knife to płatne,nie podoba się graj bez gram 4 lata w warrock mama ponad 9 kont no 8 bo bana dostałem za wulgaryzmy na dałna co ks robił akurat grał gm na evencie :D jade mediciem 4 lata gram k1 i ani gorsza nie wydałem na żadne badziewia typu premium to jest dla nobów i lizusów co grać nie potrafią i chcą ociagnoć stopień noobstwa jade taki noobków i co 2 room to piździki które muwią że hackuje dobra pare razy zdarzało się ale jakoś mnie to wali

A co do kart to można spr gdzie jest najblisza mój kolega nie ma nogi bo pijak się w niego wj... i jakoś z tego powodu nie płacze radzi sobie i unas w oświęcimiu nie ma tych card podajrze 1 kilometr od osw jest powedizał tacie to mu kupił 1 a nie jest wcale taki bogaty.

Mój brat gra na premium i na urodziny co rok muwi tacie żeby kupił mu ten premium co na najwięcej dni i na boże narodzienie też dostaje

2 sposub to uzbieraj na 3 karty po 25zł i kup sms premium bronze na 3 dni ale jak uzbierasz np 30 tys na broń to jak się skonczy premka to dalej maż broń

3 Jak nie masz kasy to klikaj na reklamy ja ostanim razem zarobiłem w 1 miecho 80 zł pracowałem na 3 pracodawcach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...