Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Na Czołganie I Cx4Storm

90000kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15 dni temu widziałem gościa który się czołgał na Marien.

Czy bedzie jeszcze taki hack? Jak tak to prosze o odpowiedź. Dziękuje.

Jest Promocode na CX4STORM?

Opublikowano

@Up

Szukaj w dziale WarRock... na pewno w jakimś hacku musi być ta opcja którą chcesz. A jak nie to wyjdzie nie długo, zresztą po co Ci ta opcja? Od razu wylecisz z rooma

maybenow.png

Opublikowano

z tego co wiem na tym forum nie ma Hacka na "czolganie" ale moge sie mylic oraz nie wydaje mi sie zeby byl Promocod darmowy na CX Storm

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam nazywa się CQC Prone (nie wiem czy dobrze napisałem), ale coś w tym stylu. Jest to zbędna opcja... Bo i tak łatwo Cię będzie zdjąć jak będziesz leżał.

maybenow.png

Opublikowano

Po prostu... Gdy masz odpalonego hacka, masz listę, wybierasz CQC Prone, klikasz strzałkę w prawo lub w lewo (żeby uaktywnić) i wchodzisz na jakąś mapę w CQC np: marien i naciskasz 2 raz " C " i leżysz na ziemi. Proste jak dupa węża.

Zamknąć temat.

maybenow.png

Opublikowano

up uspokój się trochę... nie ma hacka na tym forum na czołganie się. Jak będzie to się dowiesz o tym obecnie nie ma i koniec.

Co do promo na cx4 nie ma darmowego.. albo jes sobie kupisz na allegro albo dostaniesz za wydanie 400 g1 credits..

g1 credtis to waluta na stronce www.gamersfirst.com możesz za to kupić bronie itp do warrocka.. ale te g1 credits musisz kupić za normalne złotówki.. 400 g1 credits kosztuje ok 20 zł..

off to nie ty decydujesz kiedy zamknąc temat..

Ja właśnie go zamykam konec spamu

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...