Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 I Exp W V2 Atla....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam co zrobić żeby mnie tak nie kickało z atla v2 ? kicka mnie co 30 sekund... mam sh sa nie czekanie na skille combo 2 i skill hacka... potwornie mnie kicka co mogę zrobić? wyłączenie hacków nie wchodzi w grę bo ledwo co daję tam radę ;d

Opublikowano (edytowane)

Wyłącz combo, sh, dmg hacka.. nie ma innego wyjścia. combo, sh i dmg hack to najgorsze rzeczy przy których b. często kicka..

//down, a ja mówiłem, że nie ma innego wyjścia .. - . -

//2x down, ten sposób nie działa.

Edytowane przez rain1229
Opublikowano

mówiłem, że to nie wchodzi w grę -.- na 99 lvl biorę cały spot z moblockiem CZASAMI więc wyłączenie nie wchodzi w grę co już mówiłem...

Opublikowano

Możesz spróbować ustawić priorytet procesu z metinem na wysoki, często zmniejsza lagi i kicki, jednak pewnie najskuteczniejsze będzie wyłączenie haxów... <_<

Opublikowano

mówię, że nie mogę wyłączyć więc kurwa nie mówcie mi wyłącz bo sam tyle wiem chce wiedzieć co jeszcze mogę zrobić! nie dziwię się kurwa...

Opublikowano

Zrozum, albo wylaczysz haxy albo kicki. Nic innego nie poradzisz, a skoro sie upierasz ze nei wylaczysz to prosze- kup lepszego neta i cie kickac tak nie bedzie -.-

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Bywalec
Opublikowano

Tak jak UPY!

Zrozum , że przez hacki Cie Kicka. Skillhack... - nawet jak odpalisz i nic nie bedziesz robil to Cie lognie po 2-3minutach... a jak jeszcze expisz .. to gora minuta... i pewny log

CoolTime(czekanie na skille) - i tak to nic nie daje a tylko loga co pare minut

Combo - to jeszcze nic.

Najgorszy ten skillhack wylacz go . i graj na Chinolu!

Opublikowano

hah nupki sie wyrywaja z postami a gowno wiedza ;] ja gram na csyt2 i mam skil hacka sh dmg hacka i kick co jakies 10-15 min a jak w sh ustawione mam atack na 180 walk speed 200 auto pickup on auto pot off (i hp i mp) << przez to wywala co chwile bo auto pot uzywa np 10 potek naraz i robi sie za duzy ping i Bye masz kicka

@070 sam se graj na chinolu bez spol widac same prostakaty wiec sie zamknij jak w dupie byles gowno widziales

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Bywalec
Opublikowano

nerus20@

Wez sie ogarnij. Jak nie masz chinskiej czcionki to proste ze masz kwadraty . Takie to trudne dla ciebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...