Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z rozdziałką zszc , mianowicie kiedy odpale to jest tak duża ta rozdziałka , aż oczy mnie bolą , usunąłem folder setting i znow go zrobiłem , i nic nie pomogło , jeszcze nie wszedłem do gry i nie wiem czy tam mozna zmienic na miejszą , może wy coś mi powiecie ?

Opublikowano

No niestety maksymalna to 1280x1024 lecz jak zauważyłem niektórzy mogą mieć maksymalnie 1024x768 i niestety tego się zmienić nie da ^^.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

@tomas145 a próbowałeś najpierw zmienić swoją rozdzielczość na pulpicie, a potem w grze? (zrób tak jeśli na pulpicie masz rozdzielczość 1024x768)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

a ja własnie mam tylko 1024 x ... i nie mogę nic zrobic aby dać na wiecej

A jaką masz rozdziałke na kompie/lapku?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Czasami w silku jest tak, ze nie da sie w nim ustawic wyzszej rozdzielczosci niz masz na pulpicie... Odpal zszc legit przez lunchera i w nim zmien rozdz. zamknij i odpal przez bota - kumplowi tak poradzilem i mu dzialalo.

Server: ZSZC (Water)

Nick: Brok3N | lbrokeNl

Guild: Clubbers

LvL: 100 FF | 70+

Build: Full Str Bow+Garm | Hybryda 7:1 Spear+Prot

Opublikowano

i co chwila mam dc dostawać co nie ;/ , i tak i tak jak wbiłem to i tak i tak nie mam wiekszej rozdzielczosci w ustawieniach , wogle tylko mam 2 i nie da sie grac ;/

Opublikowano

i co chwila mam dc dostawać co nie ;/ , i tak i tak jak wbiłem to i tak i tak nie mam wiekszej rozdzielczosci w ustawieniach , wogle tylko mam 2 i nie da sie grac ;/

Jeżeli masz klienta do CSRO bądź innej wersje nie priv to sprawdź czy masz to samo.Jeżeli nie to znaczy że system clienta prywatnego serwera jest jakiś dupnięty.