Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Własny Serwer Silkroad ? Serwer Testowy

pardo98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, Chciałbym sobie z kumplami pograć na prywatnym serwerze, i wpadłem na pomysł że mogę zrobić, tylko nie wiem jak, proszę o pomoc.

[*JAK MASZ NAPISAĆ JAK SIĘ TO ROBI TO OD RAZU NAPISZ KOMENDY*]

Opublikowano

Przecież Cain podał Ci link do tematu. Przeczytaj go, jak nie zrozumiesz to niżej link do tematu o Sea Shadow (starsza wersja), bez Alexandrii, 10 i 11 dg i innych dupereli.

http://www.mpcforum.pl/topic/177586-sea-shadow/

Tutaj masz wszystko wytłumaczone. Tutaj masz tylko 9Dg. Jak tego nie rozumiesz to powodzenia w stawianiu serwera...

Opublikowano

@pardo98 chciałeś założyć własny serwer a pytasz się o register? Jakie inne programy? Wszystko masz w tym temacie co Ci podałem link. ;) Jakby coś nie działało to pisz do mnie PM'a. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

6. TWORZENIE KONTA

*tworzenie konta

-Włączamy server

-Klikamy Advence Options

-Create An Account

- NAJWAŻNIEJSZE, PO STWORZENIU KONTA KLIKAMY NA KRZYŻYK BY WYŁĄCZYĆ SERVER I GDY NAM POKAŻE SIE INFORMACJA

11111111.jpg

KLIKAMY YES, W TEDY ZAPISZE NAM SIE DATA I BĘDZIEMY MIELI KONTO

Skopiowane od dominopl.

Prosze cie poczytaj caly temat wiem forum jest od pomagania ale kolega napisal ze jak cos to do niego pw wszystko jest napisane w tym temacie prosze cie nie pisz glupich postow... ;]

Opublikowano

Dalej musisz wyłączyć emu, czyli serwer -.-.

Czytaj uważnie co pan przed tobą napisał. Rób kolejne czynności po zrobieniu account, zatem wyłącz emu i tyle.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Właśnie ja tez z zapytaniem jak sie robi konto bo tam w Opcjach podaje sie tylko Nazwe Postaci i Hasło a co z id(login):???? w folderze account utworzyl mi sie plik ale jest tam tylko nik i pw (haslo) a gdzie id(login) prosze o pomoc

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...