Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dalej Ca Sie Nie Włącza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po cholerę zakładałeś kolejny nowy temat? Miałeś pisać w tamtym...

Odpowiedz mi na pytanie czy uruchamiasz CA razem z jakimkolwiek Hackiem (Injectorem)?

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

nie mógł odpowiedzieć w tamtym temacie bo zamknąłem go na jego własne żądanie ...

Opublikowano

Aha xD no to w takim razie moja pomyłka, ale teraz sprawdziłem i napisał, że działa, dlatego wydaje mi się, że on po prostu próbuje uruchomić CA z jakimś niedziałającym hackiem...

Opublikowano

@UP ale wymyśliłeś... 2 dni temu mu działało, wczoraj przeinstalował też działało, i nagle szlag trafił, wątpię że sterowniki mogą mieć tym coś wspólnego...

Opublikowano

@UP ale wymyśliłeś... 2 dni temu mu działało, wczoraj przeinstalował też działało, i nagle szlag trafił, wątpię że sterowniki mogą mieć tym coś wspólnego...

jak nie wiesz o co mi konkretnie chodzi to sie zapytaj...

po drugie:

wiesz ze w niektorych hackach jest od ciula virow? niektore sa takie hujowe ze wejdzie ci do rejestru inny zas usunie ci cos z kompa a inne wlasnie sa po to by wpierdolic sie w grafe a scislej mowiac to np odinstaluje ci sterownik grafiki 3d (to bylk przyklad) takze nic niegdy nie wiadomo jak sprawdzi czy ma aktualne stery do grafy i ogolnie do wszystkiego to moze pozniej myslec nad inna przyczyna...a oczywiscie jak komp nie spelni wymagan np: pod wzgledem grafiki to gra ci sie bedzie wylaczac albo wogle sie nie wlaczy...

Opublikowano

... wejdzie ci do rejestru inny zas usunie ci cos z kompa a inne wlasnie sa po to by wpierdolic sie w grafe a scislej mowiac to np odinstaluje ci sterownik grafiki 3d (to bylk przyklad) takze nic niegdy nie wiadomo jak sprawdzi czy ma aktualne stery do grafy i ogolnie do wszystkiego ...

Wiesz nie do końca to tak funkcjonuje jak mówisz i nie jest to takie proste, a chodziło mi o to, że wątpię żeby zależało na tym komuś kto tworzy hacki, rozumie, że można wykorzystać keylogera, ale coś ostrzejszego to znajdziemy tylko w "fake hackach" które tworzą gracze aby mścić się na cheaterach za to co robią.

a oczywiscie jak komp nie spelni wymagan np: pod wzgledem grafiki to gra ci sie bedzie wylaczac albo wogle sie nie wlaczy...

Ja bym najpierw zapytał czy CA to jedyny program jaki on używa korzystający z karty graficznej.

PS

Nie tak wulgarnie chłopie...

btw:

Regulamin II - 4.

Opublikowano

regulamin nie zakazuje mi uzywanie wulgaryzmow tylko ogranicza...

po drugie..ile ty masz? ja juz kilka takich przypadkow doswiadczylem ...

nie uwazam siebie za jakiegos cwaniaka poprostu nie mozna wykluczyc tez tego co napisalem wyzej...a jak wyraznie napisalem i ty to "zauwazyles" ze to moze byc jedna z przyczyn a jeszce jest ich wiele...

Opublikowano

a jezeli podczas gry mi sie pojawil niebieski ekran i pisalo po ang. cos o dyskach i liczylo do 100% i potem sie zrestowal to co to moze byc?

oprocz tego po tym mi sie nie wlacza,w folderze mi sie pojawiaja pliki txt o nazwie debug.... i jak sie wlacza gra to win wylacza mi z aero kompozycji na zwykly schemat win.moze ktos dac mi link do sterow do k. graficznej ati radeon hd 4570 pod win7 64 bity?bo sie tam gubie na stronce

Opublikowano

Ten nie bieski ekran to windowsowski (Niebieski Ekran Śmierci) popularny [blue Screen] może oznaczać bardzo wiele i na wiele sposobów moza go interpretować, moim zdaniem twoj sprzęt z takiego czy innego powodu nie działa poprawnie z 7demką.

Sterowniki - http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.39〈=Polish

I wybierasz Full Software Suit

Pytanie

Ile masz ramu?

Jaki procek?

Opublikowano

Ten nie bieski ekran to windowsowski (Niebieski Ekran Śmierci) popularny [blue Screen] może oznaczać bardzo wiele i na wiele sposobów moza go interpretować, moim zdaniem twoj sprzęt z takiego czy innego powodu nie działa poprawnie z 7demką.

Sterowniki - http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.39〈=Polish

I wybierasz Full Software Suit

Pytanie

Ile masz ramu?

Jaki procek?

zaktualizowalem stery i jak narazie dziala.ramu mam 2 gb a procek 2,8ghz x2. trudno widocznie musze przeinstalowywwac CA co kilka dni zeby sie wlaczalo