Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nubki

Gordek

n00by MT2  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy robic tak dalej

2. 2. czy ty bys otwozyl taki plik ?

3. 3. czy zaczac rozsylac je na PL`u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

awienc ostatnio zaczelo mi sie nudzicwienc zaczolem rozsylac (niby) paczke hacków typu dmg wall hack itd itp wiele n00bków pobralo a to byl taki mini wirek mojej roboty

i tak chodze i all rozsylam wiele ludzi juz sie zrazilo do hackków botów itp

a ten ( niby hack) niszczy system sami zobaczcie

@@@@@@@@@@@@@

_____________________________________________________________________________-

a to tak po za tym nie zaszkodzi

Zorganizowano zawody we wbijaniu gwoździa w deskę za pomocą głowy. Do rywalizacji stanęło trzech zawodników: Polak, Rusek i Niemiec. Pierwszy zaczyna Niemiec. Uderza raz.. dwa.. trzy.. - gwoźdź wbity. Drugi Polak: ... raz.. dwa... - wbity. Ostatni podchodzi do deski zawodnik radziecki: Raz... - wbity! Następuje ogłoszenie wyników:

- Niemiec zajmuje drugie miejsce, Polak pierwsze, natomiast Rosjanin zostaje zdyskwalifikowany za wbicie gwoździa złą stroną.

RMCF

Opublikowano

mnie raczej nie spotka co ja wiem co jest co i zawsze sprawdzam co mam nie klikam jak nubek

opis

klik klik klik nie włancza sie piesciami o klawiature <ja kur... chce tego hacka włanczaj sie> i piescia w myszke dalej wtaje krzyczy włacz sie i głowa o sciane az wkoncu kop sie wyłancza system zostaje usunienty i biegnie płakac i grysc dywan

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...