Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Zmiana Pasów

WideX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym zacząć grę na tym serverze, dostałem konto od kolegi ale nie chce żeby ktoś znał pasy i chce je zmienić. Wszystko dobrze wpisuje i wyskakuje mi : ''Change your password'' i nic więcej a pasy zostają takie same tak więc moje pytanie brzmi OCB? Może ja coś źle robię a może poprostu chagne pass off? Z góry THX

Opublikowano

Bula nie czyta postów. xD Nie wiem po co dał ten link. ;p A nie tylko Ty masz problemy ze zmianą hasła. Powinni to niedługo naprawić. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ok dzięki za ODP tematu nie zamykajcie jeżeli można jak będzie wam już działać zmiana passów napiszcie tutaj :)

Opublikowano

i jak dzziala zmiana passow :D czy tylko wlonczone a dalej bug :P? jestem online wiec nie chce wybijac i po to specialnie sprawdzac jak ktos wie ;d

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

podaj stronke jesli mozesz bo mi niedziala ich forum;/ wgl sie niewczytuje;(

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Ja używam kaspersky'ego i mi nie wykrywa żadnych zaszyfrowanych połączeń lub coś w tym rodzaju. A tak w ogóle to ten link jest z oficjalnego forum. I gdyby GM chciał ukraść komuś konto, to by to zrobił bez pomocy żadnych keyloggerów. ;p

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Własnie chcialem pisac ze to palant mi powiedzial >..< pozatym testowalem anty viry na key loggera i avast tylko wykrywa wiec ;d

@Down

Przecież pisze ze koleś nie wiedział co mówił a ja to sprawdziłem Jezu -.- P.S z tym avastem to racja

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...