Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak jak już kiedyś pisałem: ukradli mi konto

I teraz tak:

- jak powinien wyglądać taki ticket (do K2), że ukradli mi konto itd..

- słyszałem, że trzeba wysłać jakis np. ESN z hasłem który był użyty na tym koncie.. no to wysłałem taki kod (jeden gdyż tylko jeden znalazłem) i oni odpisali:

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We are sorry to hear of your difficulties with your account. In order for us to change your account information you must first verify that you are the rightful owner of this account. For verification purposes, please provide us with the following information:

· All of your Moneybookers Order IDs.

· All of your ESN Codes (with Passcodes).

Once this information is received and verified, we can process the change as requested. Please note that this ticket will remain open in order to assist you as quickly as possible. We apologize for any inconvenience this may have caused you. Thank you for choosing GamersFirst!

Regards,

O co chodzi ? Proszę o pomoc ! :)

Opublikowano

Dziękujemy za skontaktowanie się z biurem obsługi klienta War Rock Team! Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami.

Przykro nam, aby usłyszeć o problemach z Twoim kontem. Aby nas do zmiany informacji o koncie, należy najpierw sprawdzić, czy jesteś prawowitym właścicielem tego konta. Dla celów weryfikacji, prosimy o podanie następujących informacji:

· Wszystkie Państwa Moneybookers Zamówienie ID.

· Wszystkie Państwa Kody ESN (z haseł).

Po otrzymaniu tych informacji i weryfikacji, uda nam się zmienić zgodnie z wnioskiem. Należy pamiętać, że bilet będzie otwarta w celu pomóc jak najszybciej. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogła spowodować. Dziękujemy za wybór Gamersfirst!

Pozdrawiam,

musisz wysać wszystki kody esn.. a nie tylko jeden.. zresztą rpzetłumaczone masz.. nic dodać nic ująć..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...