Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kropka na ekranie

pawel1515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie ma banów za to ? ;D

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

Opublikowano

Tak kurwa, tez takie cos kiedys pobralem i pisali ze niby tez niema banow zato weszlem na konto 26 lv z retailem i banned!! Niepobierajcie tego to ostrzerzenie!

xt0pr0x.png

O W N E D !! P W N E D !!

Opublikowano
Tak kurwa, tez takie cos kiedys pobralem i pisali ze niby tez niema banow zato weszlem na konto 26 lv z retailem i banned!! Niepobierajcie tego to ostrzerzenie!

Wszedłeś bo byłeś głupi jak widać skoro na konto z retailem ci się zachciało game helperów pobierać.Zapewne znasz zasadę działania PB ( tzn.nie znasz) i nie wiesz , że PB to wolny program , i mimo to że na tamtym koncie nie miałeś hacków , a na innym tak , lub do innych gier , powoduje ban na wszystkie konta.Ban przyjdzie.Za tydzień.Za rok.PB to wolny program.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Jak najbardziej nie uznaje haków i hakerów , ale ten program to jakby ` pomoc ` dla l0w'ów i bana za to nie ma ; ))

btw. `K510i` PB przecież już nie ma (: HackShield jak już

RMCF

Opublikowano

Acha , zapomniałem się , w każdym razie na tym polega urok PB xD w HS tego nie ma.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

dobra temat close bo sie spam robi...

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...