Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Net Framework 3.5

Mr.Pain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wiem że jest pełno tematów tego typu ale w żadnym nie znalazłem odpowiedzi na to.

Jak wiecie do włączenia cheatów i niektórych botów potrzebne jest net framerwork ale mi ten program nie działa, mianowicie gdy skończy się rozpakowywać zaczyna przygotowywać sie do instalacji ale po chwili wyskakuje błąd mam ten sam problem w każdej wersji oprócz 4.0, tam instaluje sie do połowy i wyskakuję błąd.

Bardzo was proszę o pomoc wielu z was pewnie miało podobny problem więc prosze o pomoc mam Windows XP proffesionals service pack 3.

58949842.png

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Właśnie mi chodzi o instalacje, a jest jakiś inny sposób oprócz formata ?

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

hej to jak pomożecie bardzo was prosze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...