Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chapter 3 Już Niebawem!

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miihog.jpg

Już we wrześniu tego roku pojawi się Chapter 3! Takie informacje uzyskaliśmy od jednego z Administratorów G1 - Naume. Wśród nowości w 3 części gry ma się pojawić tryb Hero Mode, który został zainicjowany w Koreańskiej wersji i cieszy się dużym zainteresowaniem wśród graczy, nowe kostiumy, których pliki pojawiły się w WarRock'u, a także nowe mapy takie jak BioLab (tryb CQC) czy DayLight (tryb UO), dodatkowo pojawią się nowe bronie w Item Shopie, a nie na G1 jak to było dotychczas.

91064129.jpg

Swoje miejsce w Item Shop znajdzie AW50F dostępne od 26 lvl i WA2000 (widoczne na zdjęciu powyżej), które będzie dostępne od 21 lvl i posiadało 100% damage!

2vdka3q.jpg

Tryb Hero Mode dostępny jest tylko i wyłacznie na jednej mapie, która zostanie dodana wraz z nowym trybem - Bio Lab. Podczas meczu każda drużyna posiada swojego Hero (bohatera), jest on po zabiciu przyznawany losowo danemu graczowi drużyny. Natomiast jeśli zabijemy Hero z przeciwnej drużyny pojawi się na ekranie duży napis o zabiciu bohatera. Głównym zadaniem przeciwnej drużyny jest zabić bohatera. Po trzykrotnym zabiciu Hero drużyna wygrywa rundę natomiast jeśli nie zabije 3 razy to wygrywa drużyna, która posiadała najwięcej zabić.

Hero Mode jest tak popularne ponieważ posiada jedną najlepszą, a co za tym idzie najciekawszą opcję. Każdy bohater (Hero) ma możliwość podczas meczu ładowania swoich 'super mocy'. Każda postać - Assault, Medic, Engineer, Heavy Trooper i Sniper posiadają odrębne, różne super moce.

25zi0ax.jpg34e7wv4.jpg23hofhv.jpg35006xj.jpgrkvtxs.jpg

Moce te pozwalają międzyinnymi na widzenie przez ściany przeciwników, szybką regenerację zdrowia, zwiększają zadawane obrażenia, prędkość i obronę. Najlepszą i najciekawszą moc posiada Engineer - ma możliwość zachowania się jak Kamikaze (samobójca), wysadza on siebie i wszystkich innych do okoła! Dosłownie chodząca, żywa bomba.

Każda postać po aktywowaniu podczas trwania rozgrywki swoich mocy podświetla się tymczasowo na kolor złoty.

Nie ja to napisałem. Więc proszę, bez głupich postów.

@Edit

Proszę o przeniesienie tematu do " General Discussion " byłem pewny, że w nim jestem xD

maybenow.png

Budowniczy
Opublikowano

Tak kurwa wkoncu jebana broń nie na g1 ahaahahaha ale zapewne za 50 tys gp na 1 mięcho czas dozbierać do września jak najwięcej kasy

kurwa mam 18 lvl 3 lvle :(

Pierdole to albo 3 lvl albo ban gram na hackach zal będzie konta jak ban ale chce dobić.

warn za nadmiar wyulgaryzmów RMCF1902

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...