Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam moda do gry napisanego w C++ zapisany jako plik.gsc otwieram notatnikiem i jest na przykład mod by i 50 socer za headshot to zmieniam 100 socer za headshot i to mod by też sobie co innego tam pisze ale gdy wejdę do gry . Gra tego nie wykrywa jak zrobić aby gra to wykrywała przecież jest to zmienione a jest jak było dawniej ?

Opublikowano

Napisz to na spokojnie, tak żebyśmy zrozumieli. Nie wszyscy wiedzą co to jest "socer".. o jaką gre chodzi, skopiuj pare linijek tego pliku, to może coś wymyślimy o.O

Opublikowano

Call of duty modern warfare 2 jest to zombi mod

No na przykład dam to :

/* QUARANTINE CHAOS */

/* ZOMBIE MOD */

/* CREATED BY PieCu96 */

/* PLEASE DO NOT REMOVE THIS HEADING */

/* QUARANTINE CHAOS */

/* ZOMBIE MOD */

/* CREATED BY PieCu96 */

/* PLEASE DO NOT REMOVE THIS HEADING */

wpisuje by PieCu96 bo ja hostuje i gdy wejde do gry jest tak jak było nic się nie zmienia ?

Opublikowano

No i ruszyliśmy z miejsca :P Wszystko co jest między /* */ i co się zaczyna od // to komentarz i nie masz po co tego zmieniać, bo się nic nie stanie.

Opublikowano

Aha dzięki bo ja próbowałem to dlatego że nie chciało mi się szukać cen noża i amunicji więc dałem to bo najszybciej czyli cenny się zmienią bo nie mają /* thx :)

Met94 sorka ja nie kradne próbowałem to co było najszybciej bo było to w 2 linice :)

• Dodaj nową pozycję...