Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziabnij W Kosza Z Mpc

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eheh. Z nudów wykopałem dobrą grę, w której można się zmierzyć z innymi nubami z mpc.

1. Wchodzimy tutaj : http://www.onlinegames.com/basketball/?zxj89vbcfu

2. Ustawiamy sobie nick (najlepiej taki jaki macie na forum)

3. Dołączamy do grupy Mpcforum

4. Wciskamy play.

Najpierw będziecie mieli jakiś tam czas na trening, a po treningu już 2 minuty na rzucanie. Suma zdobytych punktów trafia do rankingu mpc i możemy sobie porównać kto lepiej trafia. Siup siup siup.

Opublikowano

Musisz dodać sobie x.x New group > Join an existing group > Mpcforum

Opublikowano

Dolaczylem do MPCFORUM : CZEREW

czekam na rozgrywkę:D

DRUGIE MIEJSCE!

Przede mną OWNED! ;d

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

juz mnie zbili :P

Myśle ze Andrzej z komixxów byłby w to dobry, wyznaczanie łuków i te sprawy :D

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

jestem 24 xD

WYGLONDAM JAK OGUREK LUBIE LIZAĆ SZNÓREK

Pise Pobrawńe Po Polskó

WIEM RZE JESTEM TYLKO MARNOM PODRUPKOM KECZUPA :(

Opublikowano

Jak to wpisac dokladnie... mi nie działa :(

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Owned wam dał linka :

http://www.onlinegames.com/basketball/?zxj89vbcfu

WYGLONDAM JAK OGUREK LUBIE LIZAĆ SZNÓREK

Pise Pobrawńe Po Polskó

WIEM RZE JESTEM TYLKO MARNOM PODRUPKOM KECZUPA :(

Opublikowano

Wy macie aimboty jakieś

76561198014515809.png

Opublikowano

No brak pytań, może miejsce spotkań znajdziecie na naszej klasie. ;D Tam też można popykać między sobą. ( cikeawa gierka btw )

1280314365-U1.png

Ci, których zwą wojownikami, podejmują walkę, mając przed sobą jeden cel – zniszczenie wroga. Muszą się wyzbyć ludzkich odruchów i uczucia litości. Muszą zabić każdego, kto zechce im przeszkodzić, choćby samego Boga lub Buddę. Prawda jest sercem sztuki walki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...