Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysl] 1 Hit Killer Pl

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczesniejszy temat zostal zamkniety, (prawdo podobnie ten tez zostanie).

Juz wpadlem na pomysl, 1 hit killera na 100% nie bedzie ale 5 hit killera da sie zrobic, jak narazie to zrobilem po 2'ujne dmg jak sie wali z miecza, a co do 5 hit killera to trzeba przerobic 10 plikow i zastosowac obejscie.

Problem jest taki ze mod Kamera nie wystarczy, trzeba wykonac nowe obejscie tak samo jak nie wiem czy na tym bedzie dzialal EM2.

Wiec do pracy sie bierzemy,

Ps. Jezli sie ktos na tym zna to zapraszam do wspolpracy, Jak by Ci sie nudzilo to wyzeruj mi - do 0 lub 0+ ...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

1 hit killera sie nie zrobi tak samo jak na prv. nie da rady. a jak by dalo to cie kicknie nawet z obejsciem

@Edit: jezeli masz lv 15 i pojdziesz na zaby do swiatyni to albo Cie kicknie lub da zwyklego dropa i expa jak np: z niedzwiedzi wiec w 2 godz 50 lv nie zrobisz ^^

Opublikowano

pomysł ciekawy no ale niewiem ;/

troche sie na tym znam

i tez probuje zrobić

hit kilera na PL

niestety bardzo ciezko

Opublikowano

Jeżeli komuś się uda to chylę przed nim czoło, bo ja jestem togo zdania że nikomu się nie uda.

@ DrMagK2

Mówisz o sh no dobra weźmy ten przykład. Szybkość zarówno ruchu jak i ataku zależy od wielu czynników bonów/ skilli / rodzaju broni a więc serwer dopuszcza zmianę tej wartości więc zrobienie SH jest możliwe, a teraz weźmy odrzucanie, nie ma tutaj żadnego znaczenia jakie skille/ bron/ czy bony mamy odrzucanie jest cały czas takie samo, więc programiści z GameForge 4d pomyśleli sobie "Dlaczego mamy ryzykować aby ktoś zrobił takie odrzucanie że moby będą padać na jednego Hita wiec ustawimy wartość która jest nie zmienna i wszystkie próby jej zmienienia będą blokowane."

Moim zdaniem nie macie się co męczyć.

@edit

PS:

Jakbym miał pliki serwerowe PL to było By łatwiej ;/

No wybacz mój drogi jak ja bym miał pliki serwera to bym przeją kontrole nad bazą ^^

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Tak się zastanawiam...

Jeżeli jest możliwe zrobienie OneHitKillera na PL to czy jest też możliwe zrobienie TH na PL?

Bo w sumie 1HitKiller na PL działał by po stronie wewnętrznej no nie?

a TH niby tylko ClientSide ???

<lol2> już sam nie wiem co o tym myśleć ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Da się to zrobić, wystarczy ruszyć głową. Jeżeli ktoś da mi temat z board.metin2.pl z lista polskich serwerów to wstawie 1 hita na PL. Na kompie mam działającego na s1-4, dostane liste serwerów (chodzi o IP porty itp) to bedzie na wszystkie. Dziękuje, amen.

Opublikowano

Dobra. Zdradze wam całość, kto będzie potrafił to zrobi, kto nie to jest noobem.

Pierwsze rozwiązanie:

Metin 2008 <-- lista serwerow z 2010 + 1 hit + kmr mod = działa

Drugie rozwiazanie:

Metin 2010 <-- 1 hit który nie bije raz i odrzuca 999999999 tylko odrzuca kilkaset tysięcy razy po 20.0000

Dziękuje.

Opublikowano

Niedziała , próbowałem już

Metin 2010 <-- 1 hit który nie bije raz i odrzuca 999999999 tylko odrzuca kilkaset tysięcy razy po 20.0000

ciekawe :]

Opublikowano
Dobra. Zdradze wam całość, kto będzie potrafił to zrobi, kto nie to jest noobem.

Pierwsze rozwiązanie:

Drugie rozwiazanie:

Dziękuje.

Pierwsze rozwiązanie. Zabezpieczenie nie leży po stronie klienta tylko serwera, wartość jest sprawdzana przez serwer a nie klienta.

Drugie rozwiązanie wtedy się tworzy wartość arytmetyczne po prostu serwer mnoży sobie te x razy przez to 20.0000 i nadal cię wywala.

Mały fail z twojej strony ^^

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Na tym ze byle 100x po 20kk to ja zrobilem tylko ze byje 2-3 po 20kk a potem nie dziala

Oni maja w tym metku ze 1 zecz chowa sie w np: 10 plikach.

Nie wiem co odpowiada za 4+ x po 20kk

Opublikowano

mam pomysła jak mi sie uda zrobic na Pl to napewno udostępnie !!

Ja bym ta twoim miejscu nie udostepnial ;p

@topic

Wlasnie cos wykombinowalem jak zedytowac pliki zeby dzialalo, zaraz odpalam 2 kompa.

Na privie 1hit dziala ladnie, w 1 dzien wbilem 70 lvl ;p , ale jak ktos przy mnie jedzie na 1hicie to komp mi sie zwiesza ;p

Opublikowano

Nie chodzi o mnożenie 20k razy coś tylko poczytanie o pythonie i zrobienie pętli for która wykona się np 200 razy .Spróbuje

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

wiem ze jakis jeden plik to blokuje, wiec trzeba go wyszukac i zrobic obejscie ^^. przy kasacji jego nie loguje Cie na server

@Edit:

Nie wiem czy to byl dobry plik ale mozliwe ze to on!

Opublikowano

@UP Locale_pl.addr. Na epvp jest rozpakowany. Jest tam coś o MARKADDR, czyli jakaś funkcja z serverinfo. Jak ktoś chcę, to mogę podać linka do epvp, ale nie sądzę, żeby to się komuś przydało.

Opublikowano

Sposób w jakim są zapisywane serwery w 2k8 i 2k10 są różne. Gdy się podmieni te z 2k8 na 2k10 i uruchomi przez obejście, to wywala error. I pamiętacie co było jak wprowadzili HS? Nie wbijesz jak nie zupdatujesz metka lub nie wgrasz moda.

Nie ma lekko. Chinole nie mają 1hit killera, to tym prędzej my nie będziemy mieć.

Opublikowano

ale chinole maja boty, a 1 hita u chinola widzialem ^^

wgl. slyszalem o jakies str co chinole sellaja jakies boty. moge o nia poprosic??

Opublikowano

@Morandi , pitolić to Ty sobie możesz <;

Daj nam jakiś dowód :<

sig.png

Zapraszam na to forum wszystko o metinie . (To nie reklamacja innych for) wszystko metiny biorę z mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...