Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywala Z Serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś stworzyłem swój pierwszy prywatny serwer Metin2 na plikach od JachuPl i wszystko ładnie pieknie serwer sie włacza i pokazuje się Network is unrea..... wiec zmieniam w pliku mc.txt ip na ip z hamachi z końcówka .100 i probuje sie zalogowac i nie idzie:( wiec robie spolszczenie a na spolszczeniu przez 10minut jest ''Zostanie połączony z serwerem'' i czasami sie połaczy, wybiorę postać, postać sie załaduje i jestem na pieskach w m1(1lvl) i po 5 sekundach mnie wywala do okna logowania. Dodam że zresetowałem serwer i teraz niemoge sie wogole zalogowac do gry ani na chińskim cliencie ani na spolszczeniu. Prosze o pomoc. Dam 5 za pomoc.

Opublikowano

Najprawdopodobnie za słaby intenet i jak jeszcze 2 kompy korzystają to jest 256 na jeden komp a na takim necie nie ma sans na serwer nawet tylko dla siebie

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Wiem co masz za problem tez to miałem ze chce wejść Przez spolszczenie na server wybieram postać wczytuje i wywala... :=)

Dlatego ze Masz zle spolszczenie :( ; ^

Tez mialem złe spolszczenie a potem kolega mi przesłal i wszystko ladnie działalo ; /

76561198375594763.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...