Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Obowiązkowa Rejestracja.

Kronk

Ankieta  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinna by? wymuszana rejestracja

• Tak
      24
    • Nie
      6
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Droga Administracjo.

Na forum zazwyczaj jest tylko 1/2 zarejestrowanych użytkowników.Reszta to goście.

Przydałaby się obowiązkowa rejestracja, która od razu zwiększyła była liczbę zarejestrowanych użytkowników na forum.

Dotychczas bez rejestracji, można było przeglądać fora, ale nie była możliwość zobaczenia linków do cheatów.

Po wprowadzeniu obowiązkowej rejestracji, bez założenia konta, nie można by było nawet przeglądać for. Co zmusiło by do szybkiego założenia konta, a co zwiększenia liczby użytkowników :).

Pozdrawiam Kronk.

Opublikowano

Mi pomysł bardzo się podoba. W piątek normalni userzy mieli problem z wbiciem i bylo prawie 1k gości a 400 userów :angry:

Mysle że to dobry pomysl. Najlepiej zablokować all bez rejestracji. Albo zeby nie mogli przeglądać tematów. Bo poradniki i tak sobie przeczytaja. A chodzi zeby bylo wiecej ludu :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Zablowokane powinny być wszystkie subfora oprócz forum ogólne i single player oraz niezbędnik cheatera

Opublikowano

moim zdaniem takie rozwiązanie jest dużo lepsze, gdyż gość zobaczy że faktycznie są hacki do jego gry a żeby ściągnąć hacka musi się zarejestrować przecież.

Opublikowano

W zasadzie nie głupie. Ale z drugiej strony po co nam nie wiadomo ilu użytkowników, którzy zarejestrują się na kilka minut żeby uzyskać dostęp do działu i wcale już nie wrócą. Ile tak naprawdę procent z tych ludzi zostanie tu na dłużej?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

W sumie nie głupi pomysł, ale nie na wszystkie działy.

Trochę musi ich jednak zostać, by zachęcić użytkowników do rejestracji, by mieli pewność że jest ciekawie.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

uwierz że duzo.

ja tu wbilem jako gosc i wchodzielem se tak czytac poradniki.

A potem chcialem hacka to sciagalem. i tak w koncu wciaglo :)

a mnie właśnie denerwuje to że ktoś się rejestruje tylko po to żeby sobie "poczytać", jak widzę osobę np. z kontem z 2008 roku co ma 10 postów i nagle Ci coś wypomni to szlag trafia... ja takie osoby po prostu traktuję jak Leechera, kopiującego wszystko od góry do dołu na własne/ inne strony bez zgody autora ...

Opublikowano

Ja bym zablokował tylko czytanie postów / tematów, najlepiej aby nazwy itp były widoczne gdyż będzie to przyciągać użytkowników.

Opublikowano

ja jestem na NIE.... user nie zarejestrowany widzi dzialy i przeglada je dzieki czemu jest zainteresowany rejestracja... gdy wszystko bedzie poblokowane poprostu pojdzie w google i wyszuka inne fora

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Admin Cienia
Opublikowano

Nie chcemy tutaj użytkownikom niczego narzucać, wpadają w poszukiwaniu cheatów, jeśli chcą podyskutować - rejestrują się. Taka ilość gości oraz użytkowników zarejestrowanych o czymś świadczy. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Takie rejestrowanie Jest bez sensu,Tk jak up powiedział masz ochotę-rejestrujesz się i dyskutujesz,Ja na NIE

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

dordo ma rację :O

jak by się zarejestrowali przy okazji, to by pewnie przypomnieli sobie o jakimś problemie z grą i zostali na dłużej, a kto wiem później byli by elitą forum ....

jestem na tak.

Opublikowano

ja jestem na tak, prawie na każdym forum żeby cokolwiek zobaczyc trzeba sie zarejestrowac, a tu ludzie tylko wpadna po cos i chodu z forum, a takto by przy okazji może napisali posta że np. maja jakiś problem i tak by dłużej zostali... jak chcą korzystac to powinni ruszyc 4litery i założyc konto według mnie.

No właśnie na prawie każdym forum aby coś zobaczyć musisz mieć konto, mpc jest lepsze - gdy przeglądasz wyniki google najpierw wejdziesz tam gdzie widzisz, że coś jest, a nie wielki napis "Załóż Konto".

Na nie

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

A ja jestem na Nie i na Tak ;p

Nie obowiązkowej rejestracji, ale tak dodaniu opcji "widoczności" wybranych tematów dla zarajestrowanych, np. najbardziej chodliwe boty, cheaty, które znajdują się tylko u Nas, aby mieć do nich dostęp rejestrujesz się, dla pozostałych tematów nie wymaga to tego ;]

W każdym razie ja tak myślę ;]

EXPmIpC.gif

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

E tam. Temat nie przydatny :) Sprawdźcie mój dział ( Przedtem się wylogujcie :P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...