Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][64Bit] Multihack By Superx321

Cawley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

< Wersja 3.1.2.0 > < Działa tylko z systemami 64-bitowymi >

[ Screen ]

4storyhack3.1.1.0bysupxyx7.png

[ Scan ]

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a7d208b203f1b1135a15aab55a87a3a33d1e38f14c9ae9eb3b250b6762cb42ed-1281833964

[ Download ]

http://www.megaupload.com/?d=USJQKRBP

##Z wyjściem każdej nowej wersji będę aktualizował temat.##

off

Opublikowano

są aktualnie jakieś hacki na 32 bity?

Jest jeden VIP Hack. Jego koszt to 10 EURO (przy dzisiejszym kursie ok. 40PLN) za miesiąc. Stronę mogę wysłać na PW.

off

Opublikowano

działa na 32 bitowym systemie czy to tylko na 64 bitowy system?

PS: skan nie działa

Przecież jest napisane na początku postu, że Działa tylko z systemami 64 bitowymi

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ze względu na to że to niemiecki hack a na niemiecki serwie jest patch 3.4 to hack automatycznie sie patchuje do wersji pod 4story 3.4 czyli nie naszej, bo my mamy 3.3 i tu rodzi się problem ;s

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

ale na samym początku była możliwość wyboru haka czy ma działać na 3.3 czy na 3.4 a teraz tego nie ma jak ktoś zna niemiecki niech napisze do tego kto zrobił tego haka i niech przywrócą opcje wyboru patcha na jakim ma działać hak

Opublikowano

każdy ma ale ten jest naprawde dobrze zrobiony sam dropi sam sella sam expi czego chcieć więcej nic nie musisz klikać zmieniać wpisywać klikasz na odpowiednie opcje i sam all za ciebie robi jedynie co 6 min musisz sie zalogowac

a może ktoś z was ma podobnego haka ? jeśli tak prosze o kontakt na pw lub w temacie

nadal prosze osoby które znają niemiecki o napisanie wiadomości do człowieka który zrobił tego haka o to żeby przywrócił haka działającego na naszym patchu

Opublikowano

ale nie takie proste ten all robił za ciebie ale jeżeli ktoś ma takiego co sam expi lub dropi i sella itemy prosze o kontakt lub wklejke w tym temacie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jprdl już się napaliłem że odrazu na patch 3.5 są cheaty a to dziecko się w górnika bawi -,-

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Jest jeden VIP Hack. Jego koszt to 10 EURO (przy dzisiejszym kursie ok. 40PLN) za miesiąc. Stronę mogę wysłać na PW.

Witam poproszę o stronę do hack VIP.

Pozdro

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Witam poproszę o stronę do hack VIP.

Pozdro

EJ umiesz czytać? nie przeczytałeś mojego postu który jest wyżej jugens nie wiem po co taki stary temat odnwaiał ten hack nie działa i ten VIP też nie działa

A ty nie pisz postów Witam poproszę link do tej strony z hackiem bo to debilne jest

standardowo minus

Temat chyba do zamknięcia? Bo hack nie działa od patcha 3.4

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 6 miesięcy temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...