Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp A Metki 85\90

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie powninienem miec eq aby ubic takigo metka.

mam sure wp 63lv

15,5k hp

3,3k inteligencji

atak z boja 716-750

deff- 570

Fms sr 32 z kd+4 2% na spowolnienie

Skile-

ostrze m7

zbroja m4

smoczy m1

strach 8

palec 1

Mam dmg hack.

Powiedzcie jakie powinienem miec eq i skile zeby ubic tego metina, I jaki powinienem miec lv zeby dropily ring expa i peleryny eq na 65+ ?

Opublikowano

570 defa surka Wp? troszke mało, no ale dobry buff (pomoc, blogo) po 30%+ i jedziesz:D

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

dobij ostrze na G Zrób buffka wbij jej 35lv dawaj pierw w błogo pozniej pomoc(skille maja wejsc na 17!!) i z buffka gon i spokojnie dasz rade ;]

Opublikowano

chodzi mu o to ze ma 3.3k PE a nie INT i sie noobek kłuci bo mysli , że wie lepiej...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

na 63lvl nie masz po co tam jechać... Lepiej bij sobie metki śmierci lub morderstwa drop całkiem fajny i jest ich o wiele wiecej niż tych na 85/90 a ubijesz je o wiele szybciej nawet bez buffa ;]

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Ja mam surke wp 69lvl z bojowym +8 zielonym dużym potem ostrzem m9 ubiłem metka 85 w jakieś 10min ale drop cienki bo level za mały. Polecam bic te metki od 75lvla.

PS. Radzilbym zmienic bron bo z fmsem ze spowolnieniem beda ci wylataywac bossy z metkow wiec na tym levelu nie dasz rady ich ubic do konca z bossem;)

Edit: zapomnialem dodac ze mialem buffa pomoc 39% blogo 44%...

18706.png
Opublikowano

Dobre 3,3k inta..I jeszcze sie kloci, a gowno wie ;)

3,3k to masz PE i sie nie kloc, znawco.

Zeby spokojnie bic metki w redzie, dmg powinien siegac 1k bez kryta. Ja bodym biłem prawie 2k bez kryta i ładnie szło:)

Przyda ci sie +/- 50% na kryta.

test12w.png

Opublikowano

zmień fms-a możesz próbować sie wymienic za jakiegoś 40% sr (ale wątpie żebyś dostał o.O) i zrób militara, hp masz dużoo tylko wbija czarowane i czarowaną na G

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Najlepiej zrobić ninje wbić poli na P 75lvl dobre eq pod poli (kruczek +6/7 25+ sr) i 2x drop.

Taki ninja wali po 3-4k hitem.

A poza tym to WP jest dobry na metki ale dopiero od 75 z truciakiem +6/7 25+ sr.

Taki WP nawet z cienkim czarowanym wali po 1k+ hitem.

A jak chcesz masowo bić metki to wbij bodego 65-75lvl i broń z dobrymi sr (ribek +9 45+ sr styknie).

Straszna kosa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...