Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Odpalić Operation7

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś zaprezentuję wam jak odpalić grę operation7.

I. Włączamy grę poprzez ikonkę (tzw launchera) czekamy aż się otworzy tam mamy do wpisania passy wpisujemy je i klikamy login.

II. Po wykonaniu pkt 1 otwieramy internet explorer i wchodzimy na stronkę

http://operation7.fiaa.eu/

logujemy się na niej jak na ss poniżej

Czasami jak będzie otwierała sie nam ta stronka to pojaiwa się komunikat o warunkach gry. tzn czy mamy skończone 18 lat zaznaczcie że tak i ok.

592a911b6104a_post-48159-0873949001288113472_thumb.jpg

VI Przeniesie nas do innej strony na której klikamy Game start pokazane jest na ss. po tej czynności gra powinna nam się bezproblemowo włączyć :)

592a5994aa277_post-48159-0573497001281818537_thumb.jpg

Życzę miłego grania :) RMCF1902

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , mam problem z włączeniem gry . Wchodze w strone FIAA loguje sie naciskam na games i wchodze w operation naciskak yes to wyskakuje mi to

Please select your country in account setting. i to It is wrong ID... Prosze o pomoc moje gg 15898324

Opublikowano

a mi itak nie chce sie wlaczyc .........................................................................

co chwile przenosi mnie do innych "rzeczy"

Zbieram +

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przydatne dla nowicijuszy, jak zaczynałem napewno by mi pomogło + :)

Witam , mam problem z włączeniem gry . Wchodze w strone FIAA loguje sie naciskam na games i wchodze w operation naciskak yes to wyskakuje mi to

Please select your country in account setting. i to It is wrong ID... Prosze o pomoc moje gg 15898324

Musisz wejść na swoje konto i zmienić kraj bo masz pewnie źle ustawione

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

a ja mam taki problem robie co na filmiku i mam takie coś

zalniedziaa.png

naciskam game start i nic sie nie dzieje tak cały czas stoji plis help

<embed src="http://toolshell.org/ts-clock.swf?hm1=7&hm2=130&hm3=5F2EFF&hm4=7EFF3D&hm5=FF17F7&hm6=1&hm7=000&cid=dark_7.png" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="150" height="150"></embed>

Opublikowano

Zły nie chodizło mi o to ze wpisałeś źle tylko że moze nie przyjmowany przez tą grę.

Ja mam konto na poczcie gmail.com i moze na takiej poczcie załóż konto.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Hmm, mi w ogóle nie przyszedł e-mail aktywacyjny, a gram. Pewnie po prostu wycofali (tak jak w CA).

Grę można uruchomić bez wchodzenia na stronę, po prostu jak ją zainstalujesz to klikasz na ikonkę, wpisujesz passy i masz.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ja pobierałem launcher (tak to się pisze?) osobno. Hmm, moim zdaniem ty też tak musisz zrobić.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować, patch Ci się pobrał? Może antywirus blokuje Ci możliwość pobrania brakujących plików.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Przeinstalowałem, wyłączyłem zaporę i antywira i bez zmian. Patcha nie pobiera. Dziwne to wszystko bo wg instrukcji na stronie http://operation7.fiaa.eu/Default.asp wszystko powinno grać, choć coś się nie zgadza, bo tam jednak piszą, że powinienem dostać na maila link aktywacyjny, a nic do dziś nie otrzymałem, choć się zarejestrowałem kilka dni temu, a loguje się na konto normalnie. Nie mam już pomysłu co robić. Trudno pogram w Combata, tam zdecydowanie prościej szła instalacja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...