Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje Na Koniu Do Militarka,Czesto Wam Zalicza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to mam taki problem,chce meic militara, mam 66 lvl i szukam choung ubijam 5 a znalezienie 5 sztuk zajmuje mi troch czasu i jak nei zaliczy wychodze z menta aby odreagowac...i juz nie robie misji przez tydzien...co zrobic zeby zaliczalo,albo jaki macie sposob...:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niema żadnego sposobu, w tych misjach liczy się tylko i wyłącznie fart ;)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Nic. To jest metin2 PL :) Ja BO zabijalem przez 3 dni podejsc z 20 +. Gorzej z zawiadkami nie to ze misja pol godziny to jeszcze cale 2 tygodnie robilem po 3-4 h dziennie. Rozwiazanie problemu ? Czytac misje przed zdawaniem, zmienic CH, nie wiem ? Kombinuj zawsze masz nadzieje :)

Opublikowano

Siema nie bede robil nowego tematu wiec tutaj zapytam. Robie misje na 14lv konia ide na doline zabijam te elit.orki generaly ale niezaaalicza ich zabica niewiem czemu i caly czas jest ze mam zabic 10sztuk o co chodzi ;?

Opublikowano

Szczęście lub pech, jednemu zaliczy za 1 razem, drugiemu za 10.

Żadnego sposobu niema.

Pozdrawiam.

Siema nie bede robil nowego tematu wiec tutaj zapytam. Robie misje na 14lv konia ide na doline zabijam te elit.orki generaly ale niezaaalicza ich zabica niewiem czemu i caly czas jest ze mam zabic 10sztuk o co chodzi ;?

Zszedłeś z konia ? Bijesz odpowiednie moby ?

g0Tef.jpg

Opublikowano

a ja robilem taki sposob ale zawsze mi sie udawalo wiem ze to fart ale sproboj moj kumpel tez tak robil i mu wchodzilo

wez misje na ch1 i rob ja na ch1.gdy skonczysz misje przeloguj sie na ch4 i idz oddac misje u stajennego

mi tak wszedly wszystkie misje

pozdrawiam

Opublikowano

W shinsoo koło Nakajimy jest zawsze jeden albo dwa cheongi wiem ,bo zawsze tam bota puszczałem ;D Dość szybko się respią :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...