Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Niedźwiedziu I Jeżyku;P

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sobie zajączek i niedźwiedź.. Przychodzi niedźwiedź do zajączka i zaprasza go na jutro na imprezę poczatkowo zajączekk nie chce iść mówiąć że boi się bo po ostatniej imprezie był pobity i ogóle wszystko go bolało... ale w końcu niedźwiedź przekonał zajączka.. za dwa dni po imprezie budzi się zajączek cały poobijany oko podbite żebra wybite.. budzi niedźwiedzia i pyta się go co się stało..no więc niedźwiedź tłumaczy mu... upiłeś się jak trup... wyzywałeś mnie od najgorszych, rozwaliłeś mi auto przespałeś się z moją żoną i to wszystko Ci wybaczyłem więc zajączek pyta się to dlaczego ja taki jestem poobijany więc niedźwiedź odpowiada mu.. ale jak zwymiotowałeś na łóżko i wsadziłeś w to zapałki i powiedizałeś ze jeżyk śpi z nami to już nie wytrzymałe i Ci wpierdoliłem ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Pasjonat
Opublikowano

ja słyszałem że zajączek nasrał na łóżko a nie zwymiotował ;D

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Ja tak samo słyszałem, że nasrał :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...