Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jest Inny Sposub Na Tani Sms Premium

G.M

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam widziałem że na tym forum jest sposób na premium bronz 3 dni za 61zł jest inny bo tak drogo nie kupie a tą kartę co można kupić w sklepach nie mam gdzie w Oświęcimiu nie ma zostaje przelew bankowy nie mam konta a starego się pytałem i nie :/

Wiem że były takie tematy komuś się nie podoba to niech nie zagląda i nie spamuje bo nie znacie słowa spam (słowo to się wywodzi od powtarzać co oznacza pisać to samo na okrągło)

Opublikowano

Nie nie da się taniej kupić... bo dużą czesć tego zysku dostaje operator.. więc ktoś nie spzreda premki wartej 7 zł za 7 zł smsem bo on z tego zysku będize miał 1 zł.. więc nieopyla się...

Jesli nie możesz pzrelewem bankowym to na poczcie.. poczte napewno amsz kupujesz z allegro i wysyłasz kase na poczcie i po sprawie ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

tzn jeśli nie masz 18 lat to od 13 roku życia mozesz mieć konto junior możesz kupować ale tam do 200 zl czy jakoś tak...ile się czeka.. zależy wpłata na poczcie idize czasami 2 dni.. a czasami krócej a czasami dłuzej..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja znam taką stronę gdzie premium gold na 3 dni kosztuje 90 zł...

Nie będę mówił jaka to strona bo pewnie warna dostane xD

maybenow.png

Opublikowano

ten kod na 50punktów nie działa a ja znam stronkę nie sprawdzaną ale jest naprawdę tanio ale sprawdzasz to na własne ryzyko zaraz zrobię edit'

@edit

sorki ta stronka już nie działa

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Do przelewu potrzebujesz konta lecz do przelewu tradycyjnego (czyli wpłaty gotówkowej) nie potrzebujesz konta.

Małe przypomnienie przelewu tradycyjnego :)

To jest ukryta treść, proszę

A jak nie wiesz co gdzie wpisać to polecę

To jest ukryta treść, proszę

Jednak jeślii potrzebujesz konto bankowe polecę Ci mBank.

1. Składasz wniosek online.

2. Na następny dzień przyjeżdża kurier banku aby podpisać umowę.

3. Do tygodnia otrzymujesz kartę debetową którą możesz płacić w internecie, sklepach, innych usługach oraz korzystać z bankomatów.

Opłata miesięczna takiego konta wynosi około złotówki.

RMCF1902

Jak mnie pamięć nie myli to 40% dla operatora sieci komórkowej, 20% dla usługodawcy (dotpay, daopay) oraz 40% dla pracodawcy (czyli ten co sprzedaje premki).

Co do kont junior niekoniecznie są jakieś limity zakupu można się oczywiście dogadać ze sprzedającym :)

Opublikowano

ten kod na 50punktów nie działa a ja znam stronkę nie sprawdzaną ale jest naprawdę tanio ale sprawdzasz to na własne ryzyko zaraz zrobię edit'

@edit

sorki ta stronka już nie działa

Ten kod Działa sam z niego korzystam

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...