Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Drop Fmsów I Kluczy.

legolasftr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na początku powiem że to mój pierwszy tutek. Proszę więc o wyrozumiałość. Jeżeli były już takie tematy to proszę usunąć.

Otóż chcę powiedzieć w jaki sposób się dorobić na dropieniu FMSów.

Potrzebne:

bojowa tarcza +6/9

gilotynowe +6/9

tradycyjny +6/9

mnisia/żelazna +6/9

i jakieś eq z bonami na życie, tak żeby było minimum 3k

To tak, ściągamy dmg hack. Temat tu

Robimy woja body lub mental, jak kto lubi (profesja nie ma dużego znaczenia) i wbijamy nim 12lvl.

Staty dla bodego : 2:1 wit:str, metnala: 1:1 lub 2:1 wit:str

Skille: wszystkie skille ofensywne (tzn. wir, duchowe itd.) na 1, reszta w silne/aure.

Szukamy gildii (bylejakiej) do wpłacania expa.

Na 12lvlu idziemy do M2 Shinsoo i tam w tych miejscach respią się best. łuczniki i specjaliści. (Zaznaczone na czerwono, coś mi Print Screen nie działał a czystej mapy nie mogłem znaleźć)

Z dmg hackiem mamy je na 2-4 skille, w zależności od tego ile razy walnie.

Średnio co 10-15 besta dropi FMS, a w międzyczasie klucze i inne rzeczy.

W 1 dzień na rękawicy da radę dropnąć 5-10 FMSów przy średnim szczęściu.

Ja osobiście zarabiam tak 3-40kk dziennie na Kronosie (zależnie od statów FMSa)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tematów o dropie FMS'ów jest sporo !

No, z tym bosami nie jest tak słodko ... Niekiedy zdarzy się ze nie dropnie żaden !

Bosy najlepiej zabijac ninją :) Wtedy leżą na skila - chmure

Robimy z 15 lvl ninją, dajemy tylko w chmure i Zręczność ... Wystarczą sztylety na 1 lvl +9 - warte jakieś 400k i taki beścik leży na chmure ... Def nie potrzebny PŻ trochę sie przyda z 3k ... (np srebrna bransa z 2 hary +9 i jakies bony +500 pż ... Chmura -> LEŻY ! ^^

Opublikowano

imho każdy wie o tym że fmsy dropią z bestów a nic bardziej potrzebnego tu nie napisałeś...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

ninją nie próbowałem, oprócz woja miałem surę BMa, ale jednak wolę woja. Szarża lub uderzenie miecza= mob ogłuszony więc nie atakuje, potem następne skille i leży.

oprócz tego sposobu używam jeszcze innego, na boty, którego jednak nie zdradzę. Działa tylko na kronosie, kupuję od botów w określonym czasie dobre itemki za grosze. Nie powiem kiedy, bo stracę część zysku lub cału. Jak ktoś chce to przez pewien czas niech obserwuje i wyczai w końcu co ile czasu stawiają sklepy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem temat dobry, jak na pierwszy tut, postarałeś się, może się przydać dla "Nowych" :)

+ dla Ciebie :)

xx

Opublikowano

Moim zdaniem temat dobry, jak na pierwszy tut, postarałeś się, może się przydać dla "Nowych" :)

+ dla Ciebie :)

dzięki, jutro postaram się napisać jeszcze o moim drugim sposobie. Z niego mam o wieeele większe zyski ale tylko w określone dni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@legolasftr

Czekamy, czekamy ;) Może następny plusik poleci ;P

Niestety ten sposób jest już nieaktualny, po miesiącu turki wreszcie się skapnęły że u nas kk nie kosztuje 200k a 800 :angry:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...