Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc

pawel15200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

komputer... komputer najmniej wazny jesli chodzi o gry ... gry jak GTA ( gry w ktore gar sie samemu, nie z innymi graczami przez siec ) potrzebujesz dobrej karty graficznej a do gier typu WarRock poprostu musisz miec dobry internet ... moj kolega ma lepszy od mojego komputer a mu sie bardziej tnie niz u mnie ;) bo ja mam lepszy internet ... zalezy jaka masz szybkosc internetu czy jest kablowy czy bez przewodowy ... bo kablowe sa najlepsze i najszybsze ... bezprzewodowe traca zasieg jak jest zachmurzone niebo ... wiec spytaj (rodzicow chyba ze wiesz xD) jaki masz internet (szybki)

Zbieram +

Opublikowano

komputer... komputer najmniej wazny jesli chodzi o gry ... gry jak GTA ( gry w ktore gar sie samemu, nie z innymi graczami przez siec ) potrzebujesz dobrej karty graficznej a do gier typu WarRock poprostu musisz miec dobry internet ... moj kolega ma lepszy od mojego komputer a mu sie bardziej tnie niz u mnie ;) bo ja mam lepszy internet ... zalezy jaka masz szybkosc internetu czy jest kablowy czy bez przewodowy ... bo kablowe sa najlepsze i najszybsze ... bezprzewodowe traca zasieg jak jest zachmurzone niebo ... wiec spytaj (rodzicow chyba ze wiesz xD) jaki masz internet (szybki)

mam przewodowy 1 mb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i tutaj sie mylisz ;) mój kumpel ma lepszego kompa ale ma słabszego neta 1mb/s a ja mam troche słabszego kompa ale za to szybsze łącze bo 2,5 mb/s z tej samej firmy , wszystko to samo , oprocz szybkości , i jemu sie tnie mniej niż mi ;)

WarRock - Ciąg dalszy ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...