Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event

turok7789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto nowy event

tłumaczyłem na google sorka za tyle błędów ale czasu nie miałem

Central Command oferuje szansę zaprezentować swoje niezwykłe umiejętności z pola bitwy, ale tym razem chcemy na taśmie, Capture Video Contest!

Wszystko co musisz zrobić, to stworzyć swój własny film Combat Arms oferuje swoje rozgrywki i umieszcza je na Youtube.

Zapoznaj się z imprezy po szczegóły poniżej:

1. Utworzyć i przesłać plik wideo Combat Arms w serwisie YouTube. Upewnij się, że stan tytuł wideo YouTube jako "Combat Arms Europe: Video Capture Konkurs / IGN"

2. Dodać post na forum Combat Arms Europe (Combat Arms>> Combat Arms> Wydarzenia> [impreza] Capture Video Contest) z linkiem do pliku wideo Youtube. Post musi być zatytułowane "Combat Arms Europe: Video Capture Konkurs / IGN"

3. Będziemy wybierać 5 Video's wpisy z forum i ujawniać je na stronie Combat Arms "Facebook wentylatora.

4. Na podstawie ogólnej opinii, w tym liczbę lubi, liczy się udział i komentarze, trzy ostatnie Zwycięzcy zostaną wyłonieni i NX Cash zostaną nagrodzone.

Pięciu wybranych użytkowników, w tym trzy ostatnie zostaną nagrodzone NX Cash, jak poniższe

1 miejsce: 100.000 NX

2 miejsce: 75.000 NX

3 miejsce: 50.000 NX

4 - 5 Miejsce: 10.000 NX

Uwaga

Upewnij się, że film i tytuły post na forum są wyszczególnione, ponieważ w instrukcji powyżej zostać rozpatrzone.

Filmy zostaną wybrane w oparciu o jego oryginalności, kreatywności i / lub humoru.

Edytowane filmów, w tym sceny edycji, etc podpisy będą akceptowane.

Dziękujemy za wsparcie i życzymy powodzenia!

Koniec transmisji!

jak coś więcej informacji na :http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Event ( LiCZE na +)

Opublikowano (edytowane)

a event na mapie sector 25 juz sie skonczyl dzis ale jak ktos jeszcze dzis nie gral na tej mapie moze jeszcze sie zalapac ma czas do 23:59

sory myslalem ze dzis jest 17 . 08 a jest 14 :) sory mozna jeszcze do wtorku grac na tej mapie :)

Edytowane przez mario4311

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z eventem.. Slyszałem, że trzeba grać 10 razy na mapie sector25.

Dzisiaj(przed chwilą) grałem last man standing i grałem tak z 15 razy.. A paczki nie ma :(

Bardzo bym prosił o wytłumaczenie jak to z tym w ogóle jest. Dam plusa.

Jeśli uznacie to za spam to z góry przepraszam.

Opublikowano

event sie jutro konczy czyli we wtorek o 23:59:59

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).