Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj pobrałem ową grę i stworzyłem postać tz. łotrzyka ktory potem miał stać się wojownikiem. Po pierwszym dniu dużo się dowiedziałem o grze ale chciał bym zacząć od nowa poniewarz wydałem wszystkie oszczędności na ulepszanie i nie wiem jak ogarnąć skille. Grałem już w mmorpg tj. metin2 ale dostałem bana więc chce sobie pograć w coś innego. I tu poje pytania :

1. Kim sie najprzyjemniej gra,expi i nie musi być pr0 w pvp ale żeby nie był ostani

2. Jaki pet dla owej postaci?

3. Jeśli możecie napiszcie(najlepiej ss)jak sile go to jedyne co nie ogarniam w tej grze :( jak dawać w skile i w co dawać

4. Za pomoc będzie dużo +/- jak kto woli :)

Pozrdawiam i sorki za orto ;f

imetin_logo.png

Opublikowano

Grałem w rappelza ale mi sie znudzil ja gralem udzrowicielem deva i najpierw mialem wilcze szczenie potem zainwestowałem i złapałem yeti

najlepszy jest uzdrowiciel deva i potwór yeti dla niego > Porady inwestuj w zaklęczie leczenie bardzo sie przyda bo ipoty mozna pic co 30 60 90 sekund a leczenie daje duzo chp i mozna je szybciej robic umjejetnosci pasywne to takie kture czegoś dodają atak obrony atak magiczny i obrona magiczna itp gdy dodasz punkt do pasywnej nazawsze ci sie zwieksza ta czynnosc o np 5/10 tam pisze i to tyle z tych ważnjejszych zeczy gdybym miał wszystko pisać zajeło by mi to około 30 minut lub 40

Opublikowano

A u udzrowiciela deva skup sie an leczeniu a inne umjejetności według twoiego uznania. Ja chodziłem z buławą i tarczą jak niebedizesz wiedział jaką broń wybrać buławe chyba kupiiłem na ziemni asura

Opublikowano

Piszecie głupoty....

Gdy rozpoczynasz rozgrywkę w Rappelz utwórz postać Obieżyświata. Dlaczego ? Bo nie ma znaczenia jak rozdasz skille, wszystkie są niezbędne. Polecam później skrytobójcę. Najlepszy pet dla niego ? Na początek Wilk ;)

Co do uzdrowiciela, gra nim nie jest prosta ani przyjemna. Tylko się tak zdaje. Ale jeśli uzdro zawali w leczeniu drużyny to wszyscy padną i może się liczyć z perwersyjnymi obelgami oraz brakiem miejsca w pt. Po za tym nie najważniejsze jest leczenie, tylko buffy. Leczenia nie musisz zbytnio ulepszać, bo zgarniesz moba przez agro. Najlepszy pet dla uzdro - bez wątpienia Niebieska wróżka.

2q1t1lg.gif