Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam proszę o szybka pomoc do póki da rade wejść na serwer w końcu udało mi się uruchomić bota bez crasha tylko teraz nie widzi skili gdzieś pisało że to przez peta tylko, że ja nie mam peta żadnego i tak samo teleport z hotan do dw itd nie pomogło proszę o szybką pomoc

Opublikowano

witam proszę o szybka pomoc do póki da rade wejść na serwer w końcu udało mi się uruchomić bota bez crasha tylko teraz nie widzi skili gdzieś pisało że to przez peta tylko, że ja nie mam peta żadnego i tak samo teleport z hotan do dw itd nie pomogło proszę o szybką pomoc

a na drugiej postaci ładnie wyczytuje skile wtf plz niech ktoś pomoże jeszcze mam z 20 - 30 zanim serwer crowned i już później nie wbije

Opublikowano

a na drugiej postaci ładnie wyczytuje skile wtf plz niech ktoś pomoże jeszcze mam z 20 - 30 zanim serwer crowned i już później nie wbije

Ok jak zwykle mogłem liczyć tylko na siebie i rozwiązałem problem polegał on na tym, że miałem seta 11d w inventory i gdy go dałem do storage i się teleportowałem to wyczytało skile chyba do 11d trzeba mieć nowszego bota no na reście po boce i wbije ten 105 lvl temat do zamknięcia:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...