Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1Hit Killer

nokia1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Globalne serwery z tego co wiem sprawdzają wartość kontrolną czyli jeżeli w pliku jest odrzucanie większe niż x to podmienia plik a jak mamy obejście to po prostu klienta nam wywala wiec te bajki o 1 hit killerze na globalne serwery to jedynie bujdy i bajeczki. Po prostu niektóre dzieci nie są zauważane przez rodzinę / rówieśników i chcą na siebie jakoś zwrócić uwagę.

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Częściowo to Jest bug, bo wywala potworka za mapke a On deada, ale na PL kicka Ciebie, a potworka Cofa, tak samo jak teleport hack nie działa, pracuję nad zrobieniem na PL, już jestem blisko

Opublikowano

Ja się mogę założyć że nie zrobisz bo tak jak wyżej wspomniałem serwer reaguje na zmienioną wartość. Wartość odrzucana jest już zadeklarowana i nie do zmienienia jeżeli nie będzie się serwerowi zgadzała wywala cię, i nie przytaczaj tu przykładów z innych cheatów bo np. w Speed hacku wartość da się zmienić gdyż każdy gracz ma inną szybkość bicia/ ruchu , wiec serwer nie reaguje na zmianę.

Deleted.

~M@niek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...