Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glitchy

omenoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heheh no spoko, ale gdyby jeszcze napisał jak np. się wspinał w góre w Excavation..

Albo w PowerPlant, bo co tylko nacisnal 'do przodu' i juz na dachu byl? Tak samo w SubBase... JAK ?? :D

Ale plusik masz :)

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Omenoso chętnie. Bys mnie nauczł jak masz czas :P

GG: 2432070 Pisz nawet jak niedostepny jestem :)

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

te Glitchy na SubBase i Excavation znałem ale na powerplancie nie wiec + leci muszę wy testować :D

A jeżeli chcecie na prawdę nauczyć się Glitchować to zapraszam na profil tego gościa http://www.youtube.com/user/huhnfisch

Ja z jego poradników nauczyłem się wchodzić do skrzynek i flyglitcha

Opublikowano

@up a jak w lost relics np. on sam w góre się wspinał to co trzeba naciskać ??

Jeśli umiesz albo np. w ship /power plant to prosze o wytłumaczenie w grze :P

2432070 -gg :)

Opublikowano

Ej stanikvip jak bys niewiedzila to ten gosciu robi poradniki glitchowania ale po polsku to jest tak jagby on przetlumaczyl tych anglikow na polski

11002241_4_11.png
Opublikowano

a i jeszcze cos oni napisali we filmiku ze codzienie o 14:30 Uk 3 ch 3 room o nazwie CrossPOL haslo NoVip

hm muszę tam zajrzeć na ten ich room :D

Opublikowano

Kamil ja bylem ale odlazlem bo wlazl taki pajac z tego klanu co IDBI :P i mnie bił a IDBI nawet palcem nie kiwnął :)

Opublikowano

jak bysl niewiedzial to idb mowil mu caly czas na priv ale on nieprzestawal i jak bedzie robin nowy room to ich niebiedzie tak mi mowil

11002241_4_11.png
Opublikowano

Nom to ja tez tam musze dzisaj Zajrzec :] 14:30 uk 3 ch 3 Haslo NoVip :]

aaa Nie Sorry BYli :D:D Oni sa Koxami :D glitch all ogarniaja ;)

P.S nauczyli mnie Fly Glitcha i sUPER jumpa

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...