Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu A Gracze :

Jaki powinien być GM ?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wed?ug was GM za ?amanie regulaminu powinien dosta? bana albo zosta? zdegradowany do rangi gracza ?

• TAK
    • NIE
    • Nie wiem
      0
    • Nie Gram w Mu
    • Nie wiem kto lub co to jest GM
      0
  2. 2. Czy GM ma prawo was wyzywa? ?

• STANOWCZE NIE !!!
    • TAK, OWSZEM :) (LOL)
    • Nie Gram w Mu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!! Dziś chciałem poruszyć WAŻNY temat o kulturze GM'ów wobec graczy : a otóż Gdy "player" napisze coś do GM'a (coś w stylu daj coś lub zacznie wyklinać) GM Daje bana a gdy jest na odwrót ? to co w tedy ? GM raczej nie dostanie bana ;P

lub karanie graczy według własnych reguł : gracz dostaje 1 warrning z 3 a po 2 dostaje bana bo zdenerwował GM'a ;P o co im chodzi !

GM nie powinien być na bakier z regulaminem servera i łamać go !

Ja dostałem bana na SOUL MU 1 DNIA !!! a za co spytacie ? za cheaty? NIE !!! ZA ZŁY NICK (lol) a otóż regulamin zabrania pisania nicków z dużych i małych liter i dla tego dostałem perm bana ;P

ciekawe dlaczego im nie odpowiadają takie nicki ?

ja miałem 3 resy(kolega mi pomógł) i GM do mnie napisał (ale nie HEAD GM tylko ten systemowy)

Proszę usunąć postać !

to ja mu -A dlaczego ?

a on -Bo masz nie odpowiedni NICK ! Usuwasz albo perm ban !

Z jakiej paki ? na soul mu mały exp i na 3 resie mam usuwać postać, bo komuś tak się zachciało ? nie wiem jak wy byście postąpili na moim miejscu ale ja napisałem do admina a on mi odpowiada "niestety nie możemy nic zrobić ponieważ konto zostało już usunięte" (usunięte? a miał być ban na postać !)

na innym serverze gracz nie dostał bana za ksucie (tylko ja) bo ten gracz był żoną admina!?! lol Admin nie powinien być jednostronny !

z kolei na Infinity mu Admin odmówił mi przypomnienia hasła do konta bo jego zdaniem powinienem je zapamiętać !

TO TYLE !!!

Ja nic więcej nie powiem ale jak chcecie opisujcie w tym temacie wasze złe przeżycia z GM'ami

(P.S Jeżeli zły dział to nie miejcie mi tego za złe bo jestem zielony na forum ;) (zielony-początkujący)

592a55af5ea85_post-232405-0551384001281711212_thumb.jpg

592a55af957ac_post-232405-0210176001281711252_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro jest tak w regulaminie (pamiętaj, że zaakceptowałeś go podczas rejestracji) więc nie powinieneś mieć do nikogo pretensji tylko do samego siebie. Każdy serwer prywatny rządzi się swoimi zasadami, których należy przestrzegać by grało się przyjemnie. Jeśli nie odpowiada Ci regulamin jednego serwera, poszukaj innego. Ten serwer, na którym dostałeś bana za ks to był jeden z serwerów, które nie powinny w ogóle powstawać (neo zakłada serwer i myśli, że jest bogiem), trzymać się jak najdalej. Na Infinity powinieneś jakoś udowodnić swoją tożsamość oraz wyjaśnić na spokojnie całą sytuację (zakładam, że właśnie to było powodem nie otrzymania hasła).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Dzięki ;) ale co do tego nicku ;/ w regulaminie serva nic nie było o tym tylko na forum w regulaminie forum i uproszczonym serva ;P a w normalnym nic nie było . Może nie każdy zagląda na forum mu w które gra bo ma np. jakieś inne sprawy na głowie takie jak expienie ;).

Jestem za tym żeby Regulamin servera był ogólnodostępny i przy rejestracji i na stronie servera żeby każdy mógł go przeczytać (jak przeczyta 1 lub 2 razy to może zrozumie chociaż troszkę i nie będzie miał pretensji ;).

(P.S. Udało mi się przekonać GM'a InfinityMu po długich negocjacjach na o2.pl ;) dałem mu kod z sms'a którego wysłałem dla Credytów a on sprawdził jakie konto doładowano tym kodem :D password Odzyskany !.)

Special Thanks for mirraseq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png