Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana Nazwy Clienta Czy Jak To Tam Xd

Honghua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram na takim serverze gdzie GA dał nowy client no i mam problem, bo zawsze używałam na tym serverze multihacka by banjo v 3.91 i jak teraz mam ten nowy client to mi nie odnajdywuję client'a tzn. nie widzi.

Czy jest może możliwość dodania tego clienta do listy tego hacka żeby go widział?

Innego mh nie chce, bo zawsze jakiego ściągne to zaraz wirus notron krzyczy i w ogóle eh.

Opublikowano

Witam.

Gram na takim serverze gdzie GA dał nowy client no i mam problem, bo zawsze używałam na tym serverze multihacka by banjo v 3.91 i jak teraz mam ten nowy client to mi nie odnajdywuję client'a tzn. nie widzi.

Czy jest może możliwość dodania tego clienta do listy tego hacka żeby go widział?

Innego mh nie chce, bo zawsze jakiego ściągne to zaraz wirus notron krzyczy i w ogóle eh.

Zrób/graj na spol ... , co tam z resztą jest ? Pobierz sobie pack z chińskiego ZZYT2 klienta ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Nie mam tego locale.py w głównym folderze, jest tylko locale.cfg a tam nic nie ma. :|

2xup

Za granie na spolczeniu tam dostaję się bana, łatwo można to wykryć jak w szepcie nie widać jaki mam lvl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...